Відстеження фітнес-програми, виставляти діяльність на секретні військові бази


Опубликованно 03.02.2018 00:36

Відстеження фітнес-програми, виставляти діяльність на секретні військові бази

Дані, опубліковані Страва, що позиціонує себе як соціальна мережа для любителів спортсменів з допомогою додатків для фітнесу, стеження, було показано, що потенційно розкрити місце розташування секретних військових баз США.

Цей додаток дозволяє людям відстежувати свої тренування і викладати їх в інтернет. У листопаді компанія випустила серію онлайн-карт, візуалізації даних, які показали всі дії відслідковуються користувачів програми в період з 2015 по вересень 2017 року.

Карти, які включають в Австралії і США показують, що по кожному конкретному напрямку завжди завантажені в додаток Страва. За даними компанії, становить понад 3 трлн окремих точок GPS даних.

Проблема в тому, що деякі з них можуть бути дуже чутливої інформації.

У минулі вихідні Натан Русер, аналітик Інституту аналітики організації конфлікту, зазначив, що, хоча "карти виглядають досить", вони включали в себе військові бази США, які були "чітко ідентифікувати та картографічно", - написав він у Twitter.

"Якщо солдат використовувати додаток, як всі нормальні люди, повернувши його на відстеження, коли вони йдуть, щоб робити вправи, це може бути особливо небезпечно", - додав він.

Містер Русер, 20, хто в даний час вивчає міжнародної безпеки у Ану, загальний ряд образів, які претендують на те, щоб виявити Фобс (передових оперативних базах — зазвичай використовується для підтримки тактичних операцій), заснованої західними країнами.

Аналітик співробітник охорони Тобіас Шнайдер також прийняв до Twitter, щоб поділитися очевидної військової активності виділені теплові карти, написавши: "багато людей будуть мати, щоб сидіти через (Зю) лекції в понеділок вранці."

Приєднавшись до онлайн-хор був колишній офіцер британської армії Нік Уотерс, який написав у Твіттері: "маршрути патрулювання, ізольовані патрульних баз, багато речей, які можуть бути перетворені на корисну інформацію."

Не тільки американські бази. Ось турецький патруль Н Манбидж pic.twitter.com/1aiJVHSMZp— Нейтан Русер (@Nrg8000) 27 Січня 2018

Ось деякі брелки в Афганістані. pic.twitter.com/JoB7hKHwyh— Нейтан Русер (@Nrg8000) 27 Січня 2018

Хтось забув Вимкнути свій Браслет. Маркери трасування відомих військових аванпостов, поставок і маршрутів патрулювання. pic.twitter.com/7YTzoqKgDl— Тобіас Шнайдер (@tobiaschneider) 27 січня 2018 року

Ви можете буквально витратити менше хвилини на Stravas нові сервісні дані і знайти чутливі місця. Хороша позиція патріота у вас там pic.twitter.com/eYS8TOuT0F— Втратив Зброю (@LostWeapons) 27 Січня 2018

У місцях зразок Афганістану, Сирії і Джібуті користувачам Страва, здається, майже виключно іноземних військовослужбовців. В результаті військових баз яскраво виділяються на темному фоні ці країни Близького Сходу.

Виступаючи в АВС, МР Русер нагадав, що його перша думка, коли він уважно подивився на зображення.

"Ви можете побачити головні магістралі постачання військ США в Сирії, і я просто подумав: 'Ф**До, це не добре."

Карта Австралії, з іншого боку, транслюється у світ з-за високого числа людей, які користуються Страва додатків та інших пов'язаних з ними пристроїв, таких як fitbit. Тим не менш, можна визначити активність на розрив сосни Австралії за межами Аліс-Спрінгс, в тому числі, як видається, звичайне патрулювання кола.

Ця карта Австралії показує всю активність Страва завантажений протягом періоду часу.

Військова база Гап Австралія сосна включений в теплову карту, разом з тим, що представляється звичайне патрулювання кола.

Новини.ком.ау звернувся до Міністерства оборони з питанням про протоколах, пов'язаних з використанням такого відстеження місця розташування додатки на військовослужбовців і жінок на сайті. На момент публікації він ще коментарів.

За даними "Вашингтон пост", американські військові, дивлячись на це питання.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама