Сергій Безруков, Юлія Барановська, Сергій Пугач та інші на концерті у Великому театрі


Опубликованно 07.02.2018 03:10

Сергій Безруков, Юлія Барановська, Сергій Пугач та інші на концерті у Великому театрі

Сергій Безруков, Анна Матісона

Вчора, 18 грудня, на Новій сцені Великого театру відбувся другий концерт молодіжної програми "Особи-2017". Гостями заходу стали Юлія Барановська, Катерина Одинцова, Сергій Безруков, який прийшов на захід з нинішньою дружиною Ганною Матісона і зустрівся там зі своєю колишньою дружиною Іриною Безрукової, Ігор Чапурін (він, до речі, створив костюми для декількох номерів) та інші знаменитості, раптово опинилися пристрасними шанувальниками балету.

Сергій Безруков, Анна Матісона

Ірина Безрукова

Рік тому молоді хореографи і артисти балету з тріумфом виступили на сцені, тому керівник балетної програми Сергій Філін вирішив повторити минулорічний успіх. На цей раз 13 молодих хореографів з Росії, Чилі, великій Британії, Іспанії, США представили глядачам 16 міні-балетів та хореографічних номерів на музику Моцарта, Ріхтера та інших великих композиторів.

Можливість — ось головне слово, яке визначає ідею нашої програми. Справа театру — надати учасникам програми шанс переймати досвід провідних хореографів світу, які ставлять у Великому, працювати з артистами Великого, надихаючись їх талантом і професіоналізмом, використовувати технічні ресурси Великого, нарешті, демонструвати свої роботи на сцені головного театру країни,

— поділився Сергій Пугач.

Юлія Барановська

Ведучою вечора стала Юлія Барановська, яка встигла і сама виступити на сцені — в самій цій пачці. Мабуть, після закриття програми "Бабин бунт" Юлію потягнуло на мистецтво.

Це був сміливий режисерський хід для того, щоб струсити і "розворушити" публіку. Не кожна артистка погодилася виконати таку сміливу режисерську задумку, але саме Юлії це вдалося,

— так оцінив Сергій Філін номер Барановської.

Юлія Барановська і Сергій Філін

Після концерту зіркові гості та учасники вирушили в один з московських ресторанів, де обговорили не тільки побачені номери, але і плани на майбутній театральний сезон.

Сергій Філін і Марина Прорвич

Ігор Чапурін

Марія Мессерер і Катерина Одинцова

Андрій Карпов та Катерина Волкова

Яна Чурікова

Ганна Тихомирова та Артем Овчаренко

Вадим Верник

Тетяна і Віктор Дробиш

Єгор Дружинін і Вероніка Іцкович

Ірина Пегова і Вадим Верник

Максим Шарафутдинов

Ольга і Костянтин Андрикопулос

Jurata Гураускайте



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама