Велика перерва батареї наближається до iPhone


Опубликованно 09.02.2018 04:36

Велика перерва батареї наближається до iPhone

Оновлення програмного забезпечення, з iOS 11.3, повинна вийти в наступному місяці і продовжить тиснути технологічний гігант в технології доповненої реальності з удосконаленням Аркит в iPhone.

Крім горизонтальних поверхнях, як столи і стільці, Аркит тепер може розпізнавати і розміщувати віртуальні об'єкти на вертикальних поверхнях, таких як стіни і двері, сказав Яблуко. Він також дозволяє більш точно зіставити нерівних поверхнях.

Для власників iPhone x, то оновлення буде включати в себе чотирьох нових персонажів Animoji: Лев, ведмідь, дракон і череп.

Новий асортимент Animoji від Apple ці три хлопця і дракона.

У iOS 11.3 компанія також надає можливість клієнтам отримати доступ до їхніх медичних записів і даних у програмі "здоров'я" надали своїм лікарем з "беруть участь медичний заклад". Здоров'я запису даних є зашифровані і захищені паролем.

Але найпомітнішою зміною для багатьох споживачів є те, що технологічний гігант робить, щоб бути більш прозорими про його ролі в житті батареї айфонів.

Оновлення програмного забезпечення буде додавати нові функції, щоб показати стан батареї і рекомендую, якщо батарея потребує ремонту. Користувачі зможуть знайти функцію під батареї в меню налаштувань, якщо вони є iPhone 6 або пізніше.

“У релізі розробника, який відбудеться в наступному місяці ми збираємося дати людям видимість здоров'я своїх батарей, тому що це дуже і дуже прозорим. Це ніколи не було зроблено раніше", - генеральний директор Apple Тім Кук заявив минулого тижня.

Але найголовніше, що оновлення будуть давати клієнтам вибирати, чи вони бажають їх iPhone навмисно сповільнилося, коли батарея стара — нещодавно щось Яблуко було виявлено, що робиш. Apple позначає його як "функцію управління харчуванням".

"Тепер користувачі можуть побачити, якщо функція керування живленням, яка динамічно управляє максимальної продуктивності для запобігання несподіваних відключень, який дебютував в iOS 10.2.1, і можете вибрати, щоб вимкнути його," - сказали в компанії.

Apple була змушена зізнатися в схемі після того, як дослідники викрили компанію на коду iOS наприкінці минулого року. Але за даними на iPhone-мейкера, це все було зроблено в ім'я кращого користувацького досвіду.

"Тільки ця функція мав намір уникнути непередбачених відключень, так що iPhone і раніше можуть бути використані", - сказали в компанії. Але деякі стверджували, що Apple таємно, використовуючи тактику самокорисливим чином, щоб підштовхнути клієнтів оновлення до нової трубки.

Незважаючи на каяття Apple, компанія як і раніше зіштовхується розслідування, проведене французькими властями, ряд питань до американським законодавцям і потік споживачів справи за звинуваченням у проступки.

Містер Кук сказав, що він не рекомендує відключити функцію регулювання, коли оновлення викочується.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама