Apple випустить в цьому році три нових iPhone


Опубликованно 11.02.2018 06:50

Apple випустить в цьому році три нових iPhone

З легендарної репутацією — останнім часом в тому числі і правильних прогнозів на iPhone х 5,8-дюймовий OLED-дисплей, розпізнавання осіб і технологія доповненої реальності, і $1500 початкова ціна — Мін-Чі Куо статус заслужив.

Тепер провідний аналітик повернувся його з передбаченнями на новий асортимент айфонів Apple випустить пізніше в цьому році.

Згідно з аналітичною запискою, отриманої MacRumours, Apple випустить три нових iPhone — новий пристрій початкового рівня та два сиквела до iPhone х охрестили "айфоном хз" і "iPhone хз плюс".

Чим дешевше пристрій буде включати в себе алюмінієвий каркас і угробити OLED для РК-панелей для iPhone 6.1-дюймовим дисплеєм.

Apple також перекинуть, щоб видалити 3D сенсорний, пропонують тільки один, а не подвійний задній об'єктив камери і зменшити ОЗП до 3Гб — значно менше пам'яті, ніж інші нові айфони 2018 буде.

Сказав куо хоча ці зміни необхідні, щоб запропонувати розрахункова початкова ціна 865$, що вони "не повинні мати ніякого впливу на ключовий досвід користувачів".

Потворні "нотч", як очікується, залишиться для моделей iPhone х.

Для тих, хто переслідує більш пристрій преміум-класу, Куо вважає, що Apple буде випускати iPhone і iPhone хз хз плюс моделі — остання готують масовий 6,5-дюймовим дисплеєм, значно більше, ніж 4,7-дюймовий дисплей видно на торішній iPhone 8.

"Ми вважаємо, що основною відмінністю устаткування в два нових OLED моделей є розмір, у прагненні задовольняти різні потреби на ринку елітної нерухомості", - сказав він.

На відміну від свого прогнозу на ціновий діапазон початкового рівня пристрій, Куо не пропонував кошторису або прогнозованих моделей iPhone х.

Куо очікує, що всі три моделі до запуску без будь-яких затримок, з урахуванням ланцюжка поставок Apple буде хороший досвід у виробництві iPhone x на момент релізу.

Експерт-аналітик Даніель Айвз вважає, що компанія буде випускати більше 6,5-дюймовий iPhone хз як там величезний попит на великі екрани в Китаї — це область, в якій Apple сильно орієнтовані на збільшення продажів.

"Наші перевірки вказують на 6,5-дюймовий смартфон на горизонті для Apple в середині 2018 року", - сказав він Сонцю.

Мобільний експерт Чудхари Імран відчуває подібні почуття.

"Ми знаємо з нашого дослідження, що споживачі неухильно рухається в бік більших екранованих пристроїв", - сказав він.

"Враховуючи, що Apple тепер може поміститися на 6,5-дюймовий екран в набагато меншому пристрої враховуючи зниження безель, це не було б дивно бачити це пристрій пізніше в цьому році."

Продовжувати розмову в коментарях нижче або з Метью Данн на Facebook і Twitter | matthew.dunn2@news.com.au



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама