Самий зручний спосіб, щоб виправити ваш iPhone


Опубликованно 12.02.2018 06:32

Самий зручний спосіб, щоб виправити ваш iPhone

У той час як деякі намагалися зробити аргумент, що тріснув екран iPhone є сучасним символом статусу — це, напевно, те, що ви могли б зробити без.

Але замість того, щоб записатися на прийом з генієм барів в сусідньому магазині Apple для вашого пристрою, можна книгу мобільного ремонтник прийти до вас. Це передумова Fix2U, який стверджує, що перший в Австралії по всій країні на попит послуг ремонту iPhone.

Співзасновниками Сем Уокер і писар Рекс почав будувати платформи в кінці 2015 року і започаткована в Сіднеї в березні 2016 року.

В даний час компанія працює в 10 місцях по всій країні з 16 за контрактом ремонтники і стверджує, майже 300-відсоткове зростання виручки з початку.

Містер Уокер-британський емігрант і колишній інвестиційний банкір, який почав ІТ-сервісів компанії в Сінгапурі, де він зустрів свого КІВІ народився співзасновник, який працював у медичній промисловості пристрою.

Пара в кінцевому підсумку почали ремонт після них була ідея під час подорожі на Балі, де р-н Скривенер зламав свій телефон потрапив в аварію на мотоциклі.

"В той вечір Сем і я провели дискусію про те, вечеря з доставкою та я пожартував про те, як зручно було б, якби хлопець доставки також може відремонтувати мій телефон, як я був надто хворий, щоб відправитися в магазини", - сказав пан Скривенер.

З тих пір вони працювали, щоб розробити більш зручний спосіб для користувачів iPhone, щоб вам зробили ремонт на свої пристрої.

Сем і Рекс почав компанію після того, як Рекс зламав телефон під час поїздки на Балі.

Ремонт проводиться Fix2U поставляються з п'ятирічною гарантією, а якщо їх ремонтники не можуть полагодити, вони не стягують вам.

Ремонтник, який працює в якості незалежного підрядника, займає левову частку на ремонт і Fix2U займає близько 15 $за успішну роботу.

В даний час компанія пропонує послуги з айфонам і айпадам, в тому числі ремонт розбиті або тріснуті екрани, передні чи задні, що стоять перед камерою проблеми, проблеми з зарядкою або батареєю, звук або глюки мікрофона і води пошкоджені пристрою.

Однак, проблеми, які виникли в результаті пошкодження водою, як правило, мають тільки відсоток успіху 50/50, коли справа доходить до ремонту, р-н Уокер сказав новини.ком.ау.

"Коли ви пошкодження водою ваш телефон вам дійсно потрібно, щоб хтось відкрийте телефон і подивіться на нього в ідеалі протягом 12 годин", - сказав він. “В деяких відносинах, наш сервіс відмінно підходить для цього, тому що люди можуть замовити онлайн і ремонтник приходив до них в той же день.

"Я б сказав, що більш ніж в 95% випадків ми ремонтуємо в той же день і в КБР місцях ми іноді туди лише 20 хвилин".

Ціни починаються всього $89 для заміни екрану, які р-н Вокер каже, компанії "хліб з маслом", причому більша частина ремонту телефону займає менше 30 хвилин.

Порівняно, якщо Ви не маєте програму applecare+ здобуття ваш екран iPhone замінюється Apple буде коштувати 228.95 $або більше, якщо у вас є модель більшого розміру 'плюс' або iPhone Х.

"Наші ціни дуже конкурентноздатні, і якщо ви додасте в зручності, ми приходимо до вас, це означає, що ви можете продовжувати робити те, що ви любите, поки ваш телефон ремонтується, у вашому будинку, роботі або навіть ваше улюблене кафе," пан нотаріус, сказав.

Fix2U вперше в Австралії по всій країні на попит послуг ремонту iPhone.

Компанія Apple прагне зберегти свою хватку на ринку ремонт iPhone і потрапила під шквал критики за те, що не бажають дозволяє своїм клієнтам більш легко відремонтувати свої пристрої.

У США технологічний гігант активно бореться проти законодавства, яке надасть споживачам та стороннім ремонт законного права на придбання запасних частин і доступ до сервіс-мануали для пристроїв Apple.

"Ми б були зацікавлені, щоб були тільки авторизованим майстром Apple, але вони замкнули його," р-н Уокер сказав. "Такий варіант точно не для нас."

Ліза Джексон, віце-президент навколишнього середовища, політики та соціальних ініціатив на Яблуко і каже суворий підхід компанії до ремонту якості управління.

“Ми запускаємо наші власні програми ремонту і то авторизацію і підтверджувати ремонтників. Питання в пристрої, який є більш складним, що краще для клієнта?

"Третіх сторін, несанкціонованого ремонту говорить сама за себе", - сказала вона новини.ком.AU в листопаді, припускаючи, що вони будуть робити пристрої менш безпечним і навіть поставити під загрозу їх довговічність.

"Ми хочемо переконатися, що ремонт буде зроблено правильно," пані Джексон сказала.

Також варто пам'ятати, що будь-які несанкціоновані сторонні ремонт може призвести до втрати гарантії компанії Apple, що охоплюють вашого пристрою.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама