Чому ви повинні пройти обов'язкову перевірку перед польотом безпілотника


Опубликованно 13.02.2018 07:35

Чому ви повинні пройти обов'язкову перевірку перед польотом безпілотника

Обов'язковим іспитом, створені Джі спільно з австралійською цивільної авіації та безпеки, будуть автоматично відображатися в додатку на польоти своїх безпілотників і слід ризикований рік для Австралії Дрон користувачів, у яких 32 були накладені штрафи "сотні" надійшли письмові техніці безпеки для літаючих апаратів у небезпечній манері.

Джі Азіатсько-Тихоокеанському регіоні державної політики голова Адам Велш заявив, що компанія запустила іспит безпілотний політ для того щоб забезпечити Нові користувачі знали, як юридично літаки літають в Австралію і не дати технологію погану репутацію.

Джі Мавик користувачів повітряного дрона загрожує дев'ять-питання вікторини про закони Дрон перед запуском пристрою.

"Більшість наших користувачів летять в безпечному і відповідально, але це просто щоб переконатися, що всі розуміють правила", - сказав він.

"Не кожен може подивився на Каса правил".

Докладніше: штраф 900 доларів за політ дрона над весільні

Пілоти будуть зобов'язані правильно відповісти на всі дев'ять питань Джі йти або їхати 4 додатка перед запуском їх Дрон, і вікторини, також будуть поставлені на іноземних листівки, які використовують дрони Джі під час поїздки в Австралію.

"Якщо ви приходьте подивитися на ігри Співдружності, наприклад, після активації програми, він буде виявляти, що ти в Австралії і запропонує вам пройти тест," містер Велш сказав. "Кожен повинен знати правила".

Австралія стане третьою країною, щоб отримати Джі передпольотного вікторина, після того, як Китайська фірма запустила аналогічні випробування в США в жовтні і Великобританія в грудні минулого року.

Сіднея в Менлі, Новий Південний Уельс, зняли з допомогою безпілотника. Каса, випущених в минулому році рекордну кількість штрафів за небезпечне використання Дронів. Фото: Зерна Тобі

Прес-секретар Каса Пітер Гібсон сказав, що глави держав і урядів вітали нагадування правил, зокрема, як кількість безпілотників літали в Австралії в минулому році різко підскочили.

"Це має зміцнити всіх, хто володіє Дрон, що є обов'язки, які приходять з цим, і один з них-це розуміння законів навколо літають безпілотники", - сказав він.

"Більшість людей, які літають безпілотники робити це для розваги, і вони не зобов'язані мати ліцензію пілота і немає системи реєстрації".

Сказав містер Гібсон Каса видав рекордні 32 штрафи за небезпечне використання Дронів в Австралії в минулому році, і розіслано "сотні" листи з попередженням користувачам, які порушили правила.

Інциденти включали безпілотник літав в небезпечній близькості від дітей на пасхальне яйце полювання в Канберрі, безпілотник літав в обмежений повітряний простір в гавані Сіднея, а інший завис над весілля телеведучих Сільвія Джеффріс і Петро Стефанович.

Австралійські закони передбачають Дрон дрони не повинен бути піднятий в межах 30 метрів від людей, дозволяється виконувати польоти лише протягом дня, не може літати вище, ніж 120м, і не може літати в 5,5 км від аеропорту.

Сказав містер Гібсон це було не ясно, чи зможе зростаюче число штрафні санкції, виставлені для небезпечного використання безпілотників було пов'язано з більш ризикованою поведінкою або просто більшу кількість безпілотників, використовуваних в Австралії, але потрібно більше освіти.

Австралійські користувачі безпілотник може перевірити, чи дійсно це законно літати безпілотник в своєму районі з допомогою Каса я можу полетіти туди програми або перевірка droneflyer.ком.ау.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама