Олена Летюча, Валерія, Маша Федорова, Емін Агаларов і інші гості пре-паті премії "Спека Music Awards"


Опубликованно 16.02.2018 03:41

Олена Летюча, Валерія, Маша Федорова, Емін Агаларов і інші гості пре-паті премії

Маша Федорова і Олена Летюча

Ось вже декілька днів мешканці Москви борються з кучугурами, які з кожним днем стають лише більше. Однак ніякі снігові перешкоди не могли перешкодити знаменитостям потрапити минулого вечора на пре-паті премії "Спека Music Awards".

Так, позували фотографам Олена Летюча, Валерія і Йосип Пригожин, Маша Федорова (з учорашнього дня новий головний редактор російського Vogue!), Юлія Барановська, Яна Чурікова і інші медійні персони, які регулярно з'являються у світській хроніці.

Зустрічали гостей організатори премії — Григорій Лепс, Сергій Кожевников і Емін Агаларов. Останній, звичайно ж, не упустив можливості заспівати для колег і друзів.

Емін Агаларов

Сергій Кожевников, Григорій Лепс і Емін Агаларов

Але зірки цим вечором не тільки виконували свої хіти і веселилися, на їх плечі лягла відповідальне завдання — вибрати номінантів майбутньої премії. На спеціально підготовлених бюлетенях їм належало відзначити тих артистів, які повинні вступити в гонку за нагороду.

Олена Летюча

Яна Чурікова

Премія "Спека Music Awards" відбудеться 4 березня в Crocus City Hall і обіцяє ще надовго запам'ятатися глядачам, яких, як заявили Лепс, Кожевников і Агаларов, чекає яскраве занурення у творчий простір завдяки улюбленим артистам в абсолютно нових образах.

Йосип Пригожин і Валерія

Валерія

Олена Летюча

Маша Федорова

Юлія Барановська

Катерина Одинцова

Група "Фабрика"

Юлія Савічева

Григорій Лепс з дружиною

Араз Агаларов

Катя Лель



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама