Чому я навмисно зламав 1299 $айфон


Опубликованно 17.02.2018 00:10

Чому я навмисно зламав 1299 $айфон

Це був сумний день для iPhone, що займало більше побоїв, ніж Майкл Биспинг дав Луки rockhold, коли він виграв чемпіонат UFC у середній вазі світу.

через контакти і чати

Якщо чесно, я знала, що все закінчиться добре для iPhone 6, але я хотів побачити, як його довговічність у порівнянні з недавно випустила Телстра жорстка Макс 2 — це пристрій, призначений для tradies, відкритий Ентузіастів чи тих, хто шукає додатковий захист в телефон.

Дизайн

Жорстка телстра Макс 2 навряд чи красива телефону, який ви будете коли-небудь мати, але це ціна, яку Ви платите за довговічність — і це все одно краще, ніж деякі з конкурсу ви знайдете.

Пристрій має гумові бампери і пластик по всьому тілу, які захищають від ударів і подряпин ви отримаєте більше смартфонів.

Як і з іншими смартфонами, харчування і качельки гучності і SIM-карти/слот для карт microSD знаходяться з боків. У верхній частині телефону знаходиться 3.5 мм роз'єм для навушників і кнопка під назвою "супер ключа", який може бути використаний в якості ярлика для таких функцій, як запуск камери або ліхтарика.

На задній частині пристрою являє собою динамік, сканер відбитків пальців і пластиковий щиток діє як кришка для порту РФ, які ви можете використовувати, щоб прикріпити антену для кращого сигналу.

На передній панелі пристрою є динамік, схожими на потворні зазублини на iPhone x з ряду фізичних назад, додому і багатозадачність клавіші, розташовані внизу.

Очевидно, п'яти-дюймовий екран HD не зрівнятися з вражаючим співвідношенням екрану для Samsung Примітка 8 або LG V30 В+, але яка користь від цих функцій, якщо ваш телефон завжди вистачало грошей?

Щоб додати додатковий захист дисплея Телстра покрита в Горила скло, з протектор екрану також включена в комплект.

Жорстка Макс 2 не сексуально, але це практично.

Функціональність

Жорстка Макс 2 живиться від процесора Snapdragon 435 з 3 Гб оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої пам'яті, яку можна розширити за допомогою microSD.

А акумулятор 3000 мАч дасть вам пристойну суму зарядка для середньої і пристрою включає в себе як швидкий і бездротової зарядки Qi.

На жаль, Телстра вирішив використовувати роз'єм microUSB замість USB-C, який є великою нехай вниз і трохи розчаровує, як я виявив, що він був трохи ненадійним час від часу.

Одна з найбільш вражаючих особливостей є те, що на відміну від інших пристроїв в середній ціновій точки, жорстка Макс 2 включає в себе NFC і IP67 від пилу/доказ води рейтинг — повністю захищений від пилу і витримує занурення на 1м в непроточній воді протягом 30 хвилин.

З точки зору камери, є стрілець 16 МП на задній панелі і фронтальна 8-мегапіксельна селфи-камера.

Жодна з камер нічого особливого, але вони більш ніж достатні для захоплення пристойна картинка. Для операційної системи пристрій використовує Android акції 7.1.2.

Довговічність

Для того щоб випробувати стійкість претензії Телстра жорстка Макс 2, я поставив її на нокіа 2280 і iPhone 6 серію тестів — відео у верхній частині цієї історії.

Я виявив, що телефон telstra є абсолютним звір, який вирішить все, я поклав його через.

Після того, як я проїхав всі три телефону на мій самокат і всі вони вижили, я вирішив перейти на більш поширений тест і впустила телефон з балкона.

Це побачив Nokia і жорстким максимум 2 вижити, в той час як iPhone зламується миттєво.

Навіть коли я переріс речей і запустили крутий Макс і Nokia на дах, даючи їм впасти на землю, вони все ще залишалася незламною.

Крім того, я послав трьох телефонів ковзати вниз по бетонній доріжці, яка завдає додатковий збиток для iPhone — пристрої iPhone і Nokia в черговий раз вижив.

Нарешті, всі три продукти були занурені у воду, і як Nokia і жорстким максимум 2 вийшла працювати в звичайному режимі.

Сказати, що я був вражений жорсткої максимум 2, не роблять це справедливість. Що б я зробив з пристроєм, він продовжив роботу і показав лише незначні косметичні огріхи.

Якщо ви є tradie, хто хворий заміни вашого смартфона, це продукт для вас.

Продовжувати розмову в коментарях нижче або з Метью Данн на Facebook і Twitter.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама