Переломним моментом, який коштує менше, ніж ваш продуктовий законопроект


Опубликованно 19.02.2018 02:23

Переломним моментом, який коштує менше, ніж ваш продуктовий законопроект

Добре, ти не 34-річний чоловік-дитина живе вдома і няньчити його батьки. І ви могли б зробити ваше життя набагато більш ефективними за менше, ніж ви витрачаєте на ваш щотижневий магазин.

Є ймовірність, що ви вже чули про Google додому, Amazon Відлуння і Apple HomePod, динамік-працює, голосовий розумних помічників, і це добре, тому що вони тримають ключ до дико поліпшили життя я оголошувати після стає конвертувати.

Ось чому.

Google має аудіокниги для розумних доповідачів і голосовий помічник в Австралії.

ЩО САМЕ-ЦЕ РОЗУМНИЙ ПОМІЧНИК?

Більшість з нас скористалися помічник Google або Siri на наших смартфонах, так що ви вже в принципі знаєте, що таке розумний помічник робить.

На відміну від вашого телефону, Google додому, Amazon Відлуння і Apple Homepod інтегрувати всі віртуальні помічники з апаратної динамік, який дозволяє перетворити ваш будинок в автоматизований, голосової і додатки-контрольованого вузла.

Ви, очевидно, потрібен джерело живлення і підключення до інтернету, щоб використовувати продукти, але після підключення, вони можуть виступати в якості голосового управління музичними плеєрами, новини читачів, особистих пошукових систем, а також підключення до цілого ряду інших Wi-Fi пристрою у вашому домі.

ЯК ЦЕ ВСЕ ПРАЦЮЄ?

Всім розумним акустичні системи управляються за допомогою голосової команди, яка розбудити ваш віртуальний помічник.

На Amazon Ехо активується послуга слово "Алекса", "Гугл" домашнього використання "Гей, Гугл" або "Ok Google і Apple використовує "Привіт, Siri".

Сторонні пристрої, такі як надзвичайно вражаючий Соні ЛФ-S50G програмне забезпечення Smart динамік використовувати Google, тому помічник викликаний тим же шляхом додому.

Після пробудження спікер, можна автоматизувати цілий ряд заходів. І не турбуйся про те, що не зрозумів — всі три помічники були запрограмовані, щоб зрозуміти, Австралія унікальний діалект і сленг, який означає, нічого не втрачено в перекладі. Кривавий Різник, друже.

Яблуко HomePod дорожче, ніж інші.

РОЗУМНІ ФАХІВЦІ ЗМОЖУТЬ ВІДПОВІСТИ НА ВАШІ ЗАПИТАННЯ

Одним з дуже корисних функцій є отримання відповідей на конкретні запити в Google, а також подвоєння як калькулятор, словник, дієтолог або перекладача.

Ст. Алекса, яке місто є столицею штату Новий Південний Уельс

А. столиця штату Новий Південний Уельс, Сідней.

Але на більш практичному рівні, якщо ви з тих, хто бореться, щоб залишитися на вершині речі, ці продукти можуть проінформувати Вас про ваш день у розрахунку на те, що у вас є в додатках ставлення до ваших рахунках.

Думаю, погоди, календаря, коммутіруют інформацію і нагадування все з однієї простої команди.

Питання: окей Гугл: який у мене день виглядати?

А. Доброго ранку, Метью. Погода в Аннандейле в даний час складає 10 градусів. Ви повинні бути на прийомі в Ньютауні в 9.30. На основі трафіку, вашого коммутіруют займе 15 хвилин.

Alexa також пропонує можливість замовити піцу або викликати таксі з вашого пристрою Ехо.

МАТИ ТРОХИ ВЕСЕЛОЩІВ

Але це ще не все про ефективності.

Одна з кумедних речей, щоб зробити з продуктами, це пошук пасхальних яєць — недокументированная функція в шматок комп'ютерного програмного забезпечення.

Ст. ОК Google: які деякі з ваших улюблених речей?

А. льодяники і плотів, і вусики вомбати, і choctops в кіно.

Питання: окей Гугл: що таке звук кукабарра як?

А. Гоо-гоор-гара. (Очевидно, що це реальний звук, кукабари і не моя слабка спроба вимовити це.)

У той час як Alexa може допомогти вам вимовляти слова, не питай її, як "халапеньо" пишеться, тому що вона буде просто повторювати слова.

Я: Алекса, заклинання халапеньоАлекса: Халапеньо пишеться... халапеньо.Ну, спасибі.— 2017 Джей Девіс (@meowmeowwings) 18 липня

УПРАВЛІННЯ РОЗУМНИМ БУДИНКОМ

Гугл дому, Amazon Відлуння і Apple HomePod всі маємо партнерські відносини з виробниками товарів для "розумного будинку", тому ви можете підключитися до домашньої мережі і управління Wi-Fi Інтернет-керованих ламп.

Ви знаєте, що розчарування, коли ви повернетеся додому навантажені покупками, діти, телефони та ключі і потрібно увімкнути світло — і коли ви, нарешті, результат цієї дати і хочете, щоб встановити настрій. Ви можете затемнити і змінити колір світла. Розумні фари, як життя СІД a19 буде коштувати близько $80, в той час як продукт, як Philips відтінок буде трохи дорожче за ціною близько 150 доларів за стартовий комплект.

Є також можливість контролювати свій телевізор з допомогою chromecast або Apple ТБ підключений до порту HDMI телевізора.

Ви також можете контролювати термостати, замки, роботи-пилососи, камери відеоспостереження, пожежогасіння і навіть гаражні ворота. Кожен продукт буде в змозі запропонувати Вам повний список сумісних пристроїв, тому краще, щоб перевірити, якщо ваші існуючі продукти сумісні, а потім вирішити, на смарт-динамік заснований на тому, що буде працювати краще.

Amazon має три різних моделі Ехо смарт-спікер.

КУПИТИ БІЛЬШЕ НІЖ ОДИН

Якщо ви купуєте другий або третій пристрій, Ви можете налаштувати аудіо системи мультирум, тому все, що ви слухаєте транслюватиметься у всіх динаміках у вашому домі.

Вона також дозволяє транслювати повідомлення на різних пристроях в будинку — відмінний варіант для будь-який батько, який намагається привернути увагу кожного.

Просто сказати: "ОК Google, ефір вечеря готовий", і ця команда відправить ваш голос на всіх підключених смарт-колонки у вашому будинку — означає, що мати підлітка не потрібно ризикувати стукали у двері, коли він закінчує своє "домашнє завдання".

РЕЧІ МАТИ НА УВАЗІ

В той час як ви можете використовувати Google будинку і Amazon Ехо з вашого iOS-пристрої, HomePod Apple буде працювати тільки з власним продуктом.

Якщо ви той, хто шукає, щоб грати музику з вашої служби потокової передачі на динамік, варто відзначити, буде тільки Apple Music працювати на HomePod, з Spotify і Pandora ексклюзивом для Amazon Відлуння і Google додому. .

ОК Гугл, встановити таймер на три хвилини.

ЩО ЩОДО БЕЗПЕКИ?

Я часто чую побоювання з приводу цих пристроїв завжди слухає, у разі, якщо ви говорите команду прокинутися. Після виконання команди, всі записані і завантажені на серверах Google чи Amazon, але можуть бути легко видалені смартфон в будь-який час.

Записуючи ваші команди, продукти спрямовані на поліпшення їх розуміння Вашого голосу і акцент, щоб допомогти зробити його більш досвідченим. У найгіршому випадку для тих, хто турбується-це можливість використовувати фізичний перемикач Mute, щоб зупинити мікрофон вловити жодних звуків, хоча цей вид зводить нанівець причина, по якій ви володієте смарт спікер з самого початку. Кращий рада, щоб переконатися, що ваш будинок мережа є безпечною і ваші пристрої до-до-курсі останніх програмного забезпечення, щоб пом'якшити ваші дані крадіжки, так що ваша конфіденційність порушена, або ваш розумний будинок зламані.

ЧИ ПОВИНЕН Я КУПИТИ ОДИН?

Я визнаю, у мене були сумніви з приводу голоси-активоване розумних ораторів і думав, що вони були не більш ніж трюк, але те, що використовував Гугл для будинку і Amazon Ехо за останні кілька місяців, я думаю, що це безперечно варто інвестицій.

Для мене особисто, я використовую свої будинки протягом декількох місяців тепер і не озирався назад. Я використовую його, щоб встановити таймери для кулінарії, щоб грати музику, убираюсь будинку і, щоб показати, як я можу зробити мій світло зміни кольору. Навіть мої батьки, які трохи вагається, щоб прийняти нові технології, любив продукт, з мамою і татом розмовляє з допомогою системи мовлення більше, ніж вони, ймовірно, повинні.

Дивлячись на те, що підходить саме вам, можна почитати гарні відгуки, щоб з'ясувати плюси і мінуси кожного продукту. Наприклад, стороннього пристрої Sony-це водонепроникний і має цифровий годинник, в той час як Siri був підданий критиці за не відповідність СМАРТС з Амазонки Alexa або помічник Google.

Ціноутворення

Нижче Ви знайдете рекомендовані роздрібні ціни для всіх продуктів, але з деякими магазинах навколо, ви зможете знайти їх дешевше. ГУГЛ ДОМАШНЬОЇ МІНІ — 79 $ГУГЛ БУДИНОК — $199AMAZON ЕХО ДОТ — 79 $AMAZON ЕХО — $149AMAZON ЕХО — $229 СОНІ ЛФ-650Г — 249 $ ЯБЛУКО HOMEPOD — 499 $

Продовжувати розмову в коментарях нижче або з Метью Данн на Facebook і Twitter.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама