Останній Nokia в 1990-х ностальгують перезавантаження


Опубликованно 26.02.2018 03:33

Останній Nokia в 1990-х ностальгують перезавантаження

Технологія торгівельної виставки в Барселоні традиційно використовується, щоб представити передові гаджети.

Тим не менш, пристрій Nokia ліцензіата БГМ глобальних заходи сюрприз відновлення класичної 3310 на MWC в минулому році з іншого реги зі свого бек-каталогу, це один прославили 1999 бойовик, Матриця.

Головний виконавчий БГМ Флоріан Сейше заявив, що компанія хотіла створити унікальну ідентичність бренду" і ряд нових пристроїв був "розширити та оновити" портфоліо компанії Nokia.

Це був телефон, який "допомагав боротися з електронними загроза" ще в кінці 1990-х років, він сказав, що на етапі в Барселоні, не дарма посилається на популярному науково-фантастичному фільмі. Відновлено 8110 прийде в "жовтий банан", а так само чорний.

Технічна фірма також анонсував низку нових телефонів, в тому числі початкового рівня від Nokia 1, середнього цінового діапазону Nokia 6 і 7 Plus і нову версію свого флагмана Nokia 8 назвали 8 Сироко.

Одна з цих речей не схожа на інші.

Оновлений 8110 є, як і в оригінальній, зігнутої, щоб відповідати формі обличчя і оснащення чохол, який використовується для розблокування телефону або відповідати на дзвінки. Прилад був названий "банановий телефон свого запуску в 1996 році.

Nokia привезла назад банан телефон...ВТФНе фанат телефонів повернувся заради чистої ностальгії.— Mahyuni Ерна (@ernamh) 25 лютого 2018 року

Новий флагман компанії телефону Nokia 8 Сироко, поставляється з 5,5-дюймовим зігнутим OLED-дисплеєм 2K дисплей, а також дві задні камери і бездротової зарядки. Пристрій є спроба компанії Nokia, щоб спонукати користувачів від подібних Apple і Samsung.

На іншому кінці шкали нові компанії Nokia один, бюджетного устрою, але працює модернізована версія новітні програми для андроїд, під назвою Android Орео йди видання.

Сказав сеш телефон у поєднанні "довговічності телефон з новітнім програмним забезпеченням".

...і тоді є реальна причина для вибору #Nokia8110 як наступна @Nokiamobile pic.twitter.com/Xlutha3cZI— Юхо Sarvikas (@sarvikas) 25 лютого 2018 року

БГМ також оголосила про двох нових пристроях середнього класу в своїй лінійці — модель Nokia 6 і Nokia 7 плюс.

У 6 характеристики камери заднього виду, що містять оптику по технології фахівцями камера Zeiss і підтримує швидку зарядку, в той час як 7 Plus має дві камери заднього Zeiss і Nokia і затверджує у дводенний термін служби батареї.

Пристрої будуть представлені на MWC в понеділок, поряд з тисячами інших мобільних пристроїв, включаючи продукцію з промислових гігантів співробітник компанії Sony, Samsung і Huawei.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама