Що відбувається в Європі?


Опубликованно 09.03.2018 21:28

Що відбувається в Європі?

Електричні годинники по всій Континентальній Європі відстають завдяки зростаючої політичної напруженості між Сербією і Косово. Напруженість між двома країнами Східної Європи викликала небувалий відставати в сітці континенту електроенергії, що певні цифрові годинник покластися, щоб зберегти час.

Найбільш часто використовувана технологія хронометраж використовується електронний осцилятор, який регулюється за допомогою кварцового кристала. Кварцовий генератор створює сигнал з дуже точної частотою і циклів сигналу підраховуються, щоб забезпечити цифровий дисплей часу.

Але певні цифрові годинник покладаються на метод, відомий як частота енергосистеми.

Країнах від Іспанії до Туреччини і від Польщі до Нідерландів є частиною великої площі в Європі об'єднані енергосистеми, яка працює на синхронні частоти. І що частоти регулює поточного часу в деяких пристроях.

Але постійний конфлікт між Сербією і Косово звинувачують в тому, що для вибивання решітки на континенті влада розбалансована, взявши годинник з ним.

Сербія відмовилася визнати Косово, оскільки він оголосив про свою незалежність в 2008 році, і суперечка включає в себе питання регулювання енергетики.

Коли Косово не в змозі генерувати достатньо електрики, Сербія юридично зобов'язаний втрутитися і задовольнити попит, щоб зберегти європейську грід стабільний.

Тим не менш, вони не грають в м'яч, що викликають енергосистеми відхилятися від своєї стандартною частотою 50 Гц. Відхилення було достатньо, щоб викликати електричні годинники, які тримають час, частота Система живлення відставати приблизно на шість хвилин з середини січня.

Предмети домашнього вжитку, такі як нічні години, мікрохвильова піч і духовка і годинник центрального таймери опалення були знижені, але не комп'ютери або смартфони.

Або це 9:48?

Клер Камю, прес-секретар Європейської мережі системних операторів передачі електроенергії, заявив, що владі необхідно знайти політичне вирішення проблеми, а не тільки технічний.

"Оскільки Європейська система взаємопов'язаних ... коли є де-той дисбаланс, частота падає незначно", - сказала вона

Брюссельського організація, відома як entso-Е, йдеться в окремій заяві, що "це звичайне відхилення частоти, що ніколи не відбувалося в будь подібним чином в Континентальної Європейської енергосистеми, мають бути припинені".

Енцо-Е сказав, що він працює за технічне рішення, яке може повернути систему в нормальний протягом декількох тижнів", але закликав європейські влади і національних урядів для вирішення політичних проблем в серце питання.

"Це виходить за рамки технічного світу," організація сказала.

Об'єкта передачі електроенергії в селі Обилич Косово, який знаходиться в центрі безпрецедентного уповільнення частоти сітки на континенті електроенергії. Фото: Висар Крюезиу

Європейські чиновники кажуть, що надлишки енергії повинні бути автоматично і подається в систему з плином часу, щоб запобігти годинник від втрати часу, але Енцо-Е попередив, що "якщо рішення може бути знайдено на політичному рівні, ризик відхилення від яких можуть залишитися."

Енергосистеми Сербії компанією EMS поклав відповідальність за проблему Косово, стверджуючи, що в січні і лютому країни "був невідлучно висновок, несанкціоновано, повної електричної енергії з Континентальної частини синхронної зони Європи".

— З АП



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама