Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва, Віра Брежнєва, Поліна Гагаріна і інші гості "Спека Music Awards — 2018"


Опубликованно 21.03.2018 13:29

Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва, Віра Брежнєва, Поліна Гагаріна і інші гості

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

В Crocus City Hall відбулась церемонія нагородження переможців першої щорічної премії "Спека Music Awards — 2018", яка вручається за музичні досягнення за підсумками року. Перед початком шоу по червоній доріжці пройшли номінанти та численні зіркові гості: Валерій Меладзе, Альбіна Джанабаєва, Віра Брежнєва, Поліна Гагаріна, Наталія Іонова, Яна Рудковська і багато інших.

1/32 Віра Брежнєва

2/32 Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

3/32 Альбіна Джанабаєва

4/32 Світлана Лобода

5/32 Йосип Пригожин і Валерія

6/32 Наталія Подольська

7/32 Саті Казанова

8/32 Віктор Дробиш з дружиною Тетяною

9/32 Єгор Крід

10/32 Тіматі

11/32 Емін Агаларов

12/32 Юлія Барановська

13/32 Яна Рудковська

14/32 Яна Кошкіна та Микола Басков

15/32 Яна Чурікова

16/32 Лев Лещенко

17/32 Аркадій Укупник з родиною

18/32 Зара

19/32 Араз Агаларов

20/32 Марк Тішман

21/32 Алекса із супутником

22/32 Юлія Паршута

23/32 Анатолій Данилицький і Слава

24/32 Марія Шурочкіна

25/32 Олександр Ревва

26/32 Тетяна Терешина

27/32 Валерій Сюткін

28/32 Група MBAND

29/32 Група "Фабрика"

30/32 Белла Потьомкіна

31/32 Група Artik & Asti

32/32 Стас Михайлов з дружиною Інною

Переглянути всі

Засновниками премії стали музикант і бізнесмен Емін Агаларов, медіаменеджер і продюсер Сергій Кожевников, а також співак Григорій Лепс. Вони вибрали формат, який дозволив представникам російського шоу-бізнесу самим обирати переможців в прямому ефірі на очах у глядачів. За допомогою системи інтерактивного голосування 100 популярних знаменитостей, серед яких були співаки, актори театру і кіно, продюсер, телеведучі, голосували за тих, кого вважають кращими. А володарі двох спеціальних премій виявило глядацьке голосування.

Олена Летюча

Процес голосування пройшов не без технічних неполадок, але ведучі церемонії, Микола Басков і Яна Кошкіна, намагалися жартувати над виниклими труднощами.

Це наша перша церемонія, і я щиро радий, що сьогодні з нами стільки приголомшливих артистів, гостей та глядачів. Премія пройшла яскраво і видовищно, і вперше голосування за номінантів відбулося в режимі онлайн, незважаючи на деякі технічні нюанси. Спасибі всім! — сказав Емін Агаларов.

Емін Агаларов

На сцені Crocus City Hall звучала музика, а зірки змінювали один одного. Першим виступив Сергій Шнуров з групою "Ленінград". Після нього брали в руки мікрофон Віра Брежнєва, Валерія, Григорій Лепс, Світлана Лобода, Поліна Гагаріна, Настя Каменських, Ані Лорак, Валерій Меладзе та інші.

Сергій Кожевников з донькою і дружиною

Юлія Самойлова і Олексій Таран

Список лауреатів премії "Спека Music Awards — 2018":

"Прорив року" — Feduk"Саундтрек року" — "Час перших" з к/ф "Час перших" (L'використання One)"Хіп-хоп-виконавець" — Баста/MOT

"Кліп року" — "Свобода або солодкий полон" (Валерій Меладзе)

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва

"Танцювальне відео" — Vitamin D (Монатік)"Кращий дует" — Emin і "А-Студіо" ("Якщо ти поруч")"Краща група" — "Ленінград""Артист року" — Григорій Лепс

Григорій Лепс з дружиною Ганною"Найкраща пісня" — "Випадкова" (Світлана Лобода)"Альбом року" — "Пробач, моя любов" (Emin)"Найкраща співачка" — Ані Лорак"Кращий співак" — Діма БіланСпецпремію "Стиль року" отримала Надія Дорофєєва. Її обрали читачі журналу Glamour. А володарем спеціальної нагороди "Продюсерський центр" став лейбл звукозапису і продюсерська компанія Black Star.

Ані Лорак



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама