Софія і Сергій Капковы, Євген Миронов та інші на дні народження благодійного фонду "Артист"


Опубликованно 23.03.2018 05:49

Софія і Сергій Капковы, Євген Миронов та інші на дні народження благодійного фонду

Софія і Сергій Капковы

Вчора, 7 грудня, благодійний фонд "Артист" відзначив свій дев'ятий день народження. Місцем проведення свята стало нове простір Театру націй.

Привітати фонд і його засновників з урочистою подією приїхали Софія і Сергій Капковы, Дмитро Маліков, Ігор Бутман, Леонід Ярмольник та інші відомі представники російського кіно і шоу-бізнесу.

Євген Миронов

Андрій Фомін, Дмитро Маліков, Леонід Ярмольник

Офіційна частина заходу розпочалася з виступу засновників фонду (в числі яких — Євген Миронов і Марія Миронова) і актора Андрія Фоміна, які розповіли про розширення фонду і про премії "Визнання". Цю нагороду вручили працівникам театру та кіно у всіх регіонах Росії за особливий внесок у розвиток культури країни.

Все, що буде відбуватися на церемонії вручення премії, присвячене видатним діячам культури, нашим улюбленим колегам, яким нам хочеться сказати спасибі за багаторічний внесок у мистецтво, за служіння театру і розвиток культури нашої країни.В першу чергу, це люди, мінімальний стаж яких професії 40 років. Це не тільки актори, але і костюмери, театральні критики, гримери, машиністи сцени та представники інших творчих професій. Всі ті, без кого магія театру і кіно неможлива,— розповів Миронов.

Євген Миронов

Свої музичні вітання фонду піднесли Ігор Бутман, Міранда Мирианашвили, група "Зоркий", а також Катерина Шпіца, Міріам Сехон, Павло Акімкін.

Красивим завершенням дня народження "Артиста" став святковий торт, прикрашений спеціально до свята емблемою фонду та феєрверками.

Софія Капкова

Марія Миронова

Катерина Шпіца

Ігор Бутман

Наталія Винокурова

Василь Пильне

Міріам Сехон



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама