Зброя використовує технологію, а не куль, щоб убити Дронов


Опубликованно 26.03.2018 18:42

Зброя використовує технологію, а не куль, щоб убити Дронов

Поліція буде мати вогнепальну зброю, здатне стріляти дрони з неба, вироблений в Сіднеї охоронної фірми DroneShield. Зброя використовує технологію, а не кулі для відключення Дронов і привести їх вниз шляхом зменшення сигналу між безпілотником і оператором.

Повідомляється, що зброя може безпілотники в радіусі 2 км, а також можете зашифрувати будь-який відео безпілотник мовить.

"Те, що робить пістолет-це взяти під контроль GPS і вирізати його так, щоб Дрон не знає, де він або вона буде взяти під контроль GPS і відправити його туди, звідки вона прийшла," DroneShield голова Пітер Джеймс сказав Голд-Кост Бюлетень за вихідні.

Згідно з доповіддю, DroneShield працює з поліція штату Квінсленд за останні 12 місяців навчання офіцерів, як звертатися гул гармат.

Подібні пристрої використовуються для захисту неба над спортивних подій у Сполучених Штатах, в тому числі в 2017 році Чемпіонат світу з триатлону ironman на Гаваях і в Бостоні і DroneShield стверджує, що її технології були використані військові сили на Близькому Сході для боротьби з це.

Пару БПГ DroneGun MKII буде на пам'ять ігри.

Пристрій працює шляхом отримання контролю над дроном.

Сьогодні поліції Квінсленда виявили співробітники використовували анти-Дрон пістолет, щоб збити підозрюваний Дрон літає поряд з місцем ігор Співдружності в ніч на неділю.

Заступник комісара Стів Gollschewski розповів ЗМІ бюста під час прес-конференції на золотому узбережжі.

"Нам вдалося зняти оператору і передати справу у випадку (управління безпеки цивільної авіації) за порушення, вчинені цією особою вигляд, що безпілотний літальний апарат", - сказав він.

DroneShield говорить зростання Дронов дозволило отримати нові і творчі способи, щоб проникнути в середовищах з високим рівнем безпеки, і компанія сподівається, що її набір продуктів може забезпечити захист для урядів і приватних компаній, що бажають знизити від повітряної загрози.

Сайт DroneShield відзначаються такі тенденції, як зростання використання безпілотників кинути наркотиків та іншої контрабанди в тюрмах як-то її продукція призначена для боротьби.

Містер Джеймс сказав, що зсув відбувається в сучасне озброєння до значення електронної енергії.

“Світ безпеки, поліції та військових дій повинен бути про кінетичної енергії, тобто речі, які пройшов на ура. Зараз стає все більше і більше про електронний енергії", - сказав Вісник.

Він сказав, що таких груп, як ісламська держава "ефективно отримувати Дронов з полиць і кріплення гранати до них і тероризують коаліційні сили (на Близькому Сході)".

Індекс ASX-перерахована нещодавно компанія залучила $2.55 від інвесторів для подальшого розвитку свого виявлення БПЛА і технології протидії.

DroneShield розробила запатентовану програмного і апаратного забезпечення для виявлення Дронов і малих безпілотних літальних апаратів.

Квінсленд поліція підтвердила, що вони будуть використовувати безпілотник зброю, щоб захистити вболівальників на спортивні заходи, а заступник комісара Стів Gollschewski закликав громадськість "залиште свій безпілотник будинку" під час проведення заходу.

Ігри Співдружності стартує наступного тижня 4 квітня і триватиме до 15 квітня.

Місто вкладає великі кошти для модернізації транспортної мережі напередодні ігор, які, як очікується, щоб надати більше 2 мільярдів доларів в місцеву економіку.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама