Компанія Vodafone вводить низьким потокового війни з інтернет-компанії Netflix


Опубликованно 28.03.2018 15:07

Компанія Vodafone вводить низьким потокового війни з інтернет-компанії Netflix

Оператор потокового коробка Vodafone ТБ буде доступний в наступному місяці, приєднавшись до вже переповненому ринку. Він буде конкурувати з подібними Телстра ТБ, Оптус принести потокового пристрої та інші смарт-ТВ платформи, як Apple TV і накоїли Амазонки.

Пристрій буде оснащуватися сенс користувачам Android від Google буде мати доступ до всі свої улюблені програми та ігри через плей-магазині Google.

Оператор вже уклали угоду з Netflix і буде пропонувати клієнтам безкоштовний 12-місяць стандартної підписки для популярного сервісу розваги на два дорожче 24 місяці плани НБН — істотний Плюс і преміум — від $79 в місяць.

Якщо у вас вже є обліковий запис Netflix, вам буде наданий код для отримання наступних 12 місяців стандартна Підписка безкоштовно.

Пристрій Водафон телевізор з підтримкою 4К, є Google голосового-пошуку, пропонує один клік доступ до Netflix і YouTube за допомогою пульта, і поставляється з безкоштовним-повітря ТВ-тюнер і двохдіапазонний, Wi-Fi Інтернет.

Його можна додавати в Водафон побутової рахунок широкосмугового післяплати за $5 в місяць за 24 місяці або купили за $120 в магазині. Пристрій також буде працювати на конкурента широкосмугових підключень, так що Ви не повинні бути Водафон широкосмугового клієнта, щоб використовувати його.

Vodafone ТВ працює на платформі Android.

Пристрій буде коштувати $120 $5 в місяць на 24 місяці план.

На відміну від кількості потокових платформ, які конкурують, щоб зафіксувати ексклюзивний контент, директор блоку споживчого Білайн бізнес Бен Макінтош заявив, що не буде грати в стратегію компанії.

"Нинішній порядок речей-це торги сотні мільйонів доларів і замок подалі речі і змушуючи лояльності клієнтів, ми не віримо, що буде тривати в довгостроковій перспективі в майбутньому", - сказав він.

Оптус струснув телекомунікаційний ринок австралійський долар в 2015 році, коли він схопив австралійські права на показ англійської Прем'єр-ліги у спробі залучити клієнтів до своїх мобільним і широкосмуговим плани. Трирічний $180 млн плюс інвестиції для забезпечення прав викликала шок у промисловості і засмучувати шанувальників, але це призвело до збільшення нових клієнтів, які можуть отримати доступ до потокового Контенту через вікно оператора.

"Не називаючи будь-яких конкурентів безпосередньо, багато спортивного права власників повинні бути дуже обережні, про продаж на торгах лише в тому, що дійсно розвивати гру, коли ти крім мільйонів Австралиям від перегляду вашого Контенту," р-н Макінтош сказав.

Коли мова йде про захист ексклюзивний контент, "це не в наших планах на майбутнє", - додав він.

Докладніше: Ваша кінцева керівництво для потокового коробки на кількість очок ціна

Двоє дітей, використовуючи свої мобільні пристрої для серфінгу в інтернеті або дивитися фільми або грати в ігри онлайн. Сучасне покоління.

Оголошення Vodafone ТБ йде, так як оператор розширює його широкосмуговий слід на НБН.

Після запуску свого широкосмугового пакети в Сідней, Канберра, Мельбурн, Джілонг, Ньюкасла і Воллонгонг в кінці минулого року компанія готується до запуску послуг у Брісбені, Голд-Кост, Аделаїді, Перті і Тасманії з наступного місяця.

Хочете заробити на багатьох історій в ЗМІ незадоволені НБН клієнтів, компанія Vodafone пішов на ринок з вбудований модем з підтримкою 4G, щоб пом'якшити розчарування, вибулих на нове НБН сполук.

Генеральний директор компанії Vodafone за фіксований широкосмуговий доступ Метью Мб сказав, що Зворотній зв'язок від клієнтів була позитивною.

"Здорово, що це був дуже потужний інструмент для того, коли є помилка на лінії замовника НБН, ми переконалися, пристрій автоматично переходить на нашу мережу 4G в якості резервного", - сказав він.

“Що дозволяє нам активно увійти в контакт з nbn і зв'язатися з замовником по своїй вині і клієнтів поки що зберегли свої зв'язки.

"Ми хотіли переконатися, що ми місцеві, що вниз" до "Водафон" продовжив впровадження широкосмугового зв'язку.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама