Які смартфони буде виглядати по 2023


Опубликованно 02.04.2018 10:00

Які смартфони буде виглядати по 2023

Тому, коли новини.ком.ау був шанс сісти з іконою технологій, ми, безумовно, хотіли знати, що споживачі можуть очікувати від смартфонів у найближчі п'ять до 10 років.

Незважаючи на більшість австралійців їх модернізації пристроїв приблизно кожні 2,7 року, більшість великих виробників смартфонів у світі випустити мінімум один смартфон в рік.

Зробити речі більш складним є той факт, що ці компанії перебувають під постійним тиском, щоб доставити перероблений дизайн і нові функції з кожною моделлю.

І в той час як смартфонів пройшли довгий шлях за останні 12 років, в майбутньому буде мати набагато більше уваги на уточнення, чим дикі новими функціями і дизайном.

"Я намагаюся більш уважно прислухатися до того, що користувачі очікують від Samsung і зробили висновки, а не додавання нових функцій і можливостей клієнтів не використовувати, ми повинні доставити кращий користувальницький досвід", - сказав він новини.ком.ау.

Коли справа доходить до прослуховування Зворотний зв'язок з клієнтом, одним з найбільших нарікань у людей з смартфонів-це батарея, яка не вмирає після ранкового інтенсивного використання — я б із задоволенням не брати зарядку з собою на футбол.

"Тривала батарея завжди наші мрії, тому що більшість наших інженерів розробити функції, які не споживають занадто багато батареї," сказав він новини.ком.ау.

Глава Samsung мобільних ді-джеїв ко-рок-зірка в світі технологій.

А поки чекаємо, буде введено новий акумулятор технологія здається очевидним рішенням, до натякнув, що там може бути об'єктів, розташованих навколо вашого фізичного оточення, які б віддалено зарядка телефону — видалити свій потрібно робити це повністю.

"Samsung працює над цим", - сказав він.

Останні п'ять років або близько того для смартфонів бачив величезний наголос на камери і біометричні дані — відбитки пальців, райдужна оболонка і особі технологія сканування.

Але в найближчі п'ять або 10 років, це буде зробити шлях для інтернет речей (iot) — це мережа фізичних пристроїв, транспортних засобів, побутової техніки та інших товарів, які пов'язані між собою і обмінюються даними.

В основі цієї нової технології буде мережу 5G, яка є п'ятим поколінням бездротової технології, яка дозволить зробити його теоретично можна скачати фільм високої чіткості за кілька секунд.

Сказав Кох в найближчі десятиліття люди можуть розраховувати на все зі свого холодильника, телевізор, пральна машина, світло і транспортних засобів, які будуть з'єднані один з одним, а не тільки ваш смартфон.

"Всі ці бесстебельниє зв'язків буде базуватися на 5G в якості двигуна", - сказав він.Які 5г бездротової мережі?1:11

На Всесвітньому мобільному Конгресі багато телекомунікаційні гіганти говорили про 5G. Проблема ніхто не знає, що це. Wsj в Рорі Джонс пояснює, що ми знаємо до сих пір.9 березня 20153 роки тому/дисплей/newscorpaustralia.com/веб/NewsNetwork/технології - синдиковані/



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама