Гопро знімає авантюра з дешевою камери героя


Опубликованно 07.04.2018 12:39

Гопро знімає авантюра з дешевою камери героя

Більш доступним пропозицією — який був запущений минулого тижня — це спрощена і спрощена модель класичного камери компанії просто назвали героєм.

Це виглядає дуже схоже на попередні покоління камер GoPro, як в hero5 і Hero6 чорним, але коштує близько половини ціни всього 299$.

Він приходить в той же міцного резиноподібного корпус, що робить його ідеальним для GoPro для дітей, екстремалів і мандрівників, говориться в повідомленні компанії.

Маленька камера може похвалитися знайомі 2-дюймовий сенсорний дисплей і водонепроникний до 10 метрів.

З більш доступний варіант, GoPro і сподівається, що це може привернути людей, які зазвичай не витратитися на такий пристрій.

"Герой-перший GoPro для людей, які хочуть поділитися досвідом, за те, що телефон може захопити," Меган Laffey, віце-президент компанії GoPro продукту говорив, коли оголосивши про випуск. "Герой дозволяє легко обмінюватися" Вау " моменти за ціною, яка ідеально підходить для початківців користувачів."

Огляди: GoPro в Fusion камера 360 буде змінюватися, як ви знімаєте відео

Герой роздрібні продажі в Австралії за $299.

Нещодавно компанія GoPro випустила камеру Hero6 що продається за 599 $в Австралії, а також свій унікальний 360 градусів Fusion камера за 999 доларів — все-таки згладити деякі перегини.

Остання доступна додаток сумісно з GoPro додаток, доступний на iOS і Android. І він також буде автоматично редагувати відео через QuikStory програми GoPro для тих, хто піклується про те, щоб швидко завантажити свіжий-перегляд відео в соціальних мережах.

Так що ви втрачаєте з більш дешевою ціною?

І бюджетний варіант серії герой не може знімати відео в 4K. Однак він може стріляти за 1080р на 1440р, зі швидкістю до 60 кадрів в секунду, так що для тих, хто не вистачає професійного режисера, що можливостей буде цілком достатньо. Крім того, камера знімає фото в 10 мегапікселів, порівняно з 12-мегапіксельним дозволом для Hero6.

Вона прийде з голосової команди, хоч і так можна сказати на камеру, щоб робити речі, як припинити зйомку, сфотографувати або відключиться.

Ми не отримали наші руки на одному, але герой, здається, не використовувати потужний процесор жп-1 знайшли в Hero6, який може означати, що стабілізація відео не настільки вражає, як і більш дорогі моделі.

Як GoPro бореться за те, щоб відбиватися від суперників на усе більш конкурентному ринку для екстремального спорту камери, який став синонімом, тим дешевша пропозиція може створити нову клієнтську базу для GoPro.

І для нас, австралійців, він приходить пару місяць з сніжного сезону.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама