Ці шкарпетки можна забрати вашу біль


Опубликованно 10.04.2018 01:30

Ці шкарпетки можна забрати вашу біль

Розроблена Університет Діпті кандидат Мельбурн Аггарвал, шкарпетки, надіслати інформацію на розподіл ваги, ноги орієнтація і діапазон руху для фізіотерапевтів, які лікують пацієнтів з допомогою відео-консультації. "Рухи нижньої кінцівки не важко зрозуміти по відео, руху так тонко", - сказав студент комп'ютерних наук, який представив дисертацію на минулого тижня.

Розумні шкарпетки були випробувані з трьома пацієнтами і фізіотерапевт у Королівської дитячої лікарні в Мельбурні, в період з лютого по червень 2017 року, і вони були хітом.

"Коли я був гусеничними ці шкарпетки, пацієнти хотіли взяти шкарпетки будинку і фізіотерапевтів хотів використати їх з іншими пацієнтами," сказав Міс Аггарвал АПУ.

Маку Ланге, який має хронічний стан болі в колінах зображений носіння "розумних" шкарпеток у Королівської дитячої лікарні. Фото: Ян Каррі

Три датчики, вбудовані в шкарпетки, які пацієнти носять при виконанні вправ в якості веб-інтерфейс відображає дані в реальному часі для фізіотерапевтів.

Шкарпетки, які коштують $300, щоб зробити, не доступні для продажу. Але Міс Аггарвал закликав носяться технологічних компаній, щоб дати їй виклик і розглянути питання про масовому виробництві, тим самим знижуючи ціну.

"Я сподіваюся, що хтось приймає цю систему і виводить її на ринок", - сказала вона.

"Є багато більше вимірів, ми можемо досліджувати — це може бути корисним для пошкодження ніг, навіть для літніх людей." Технологія також може використовуватися для вагітних жінок, які не можуть регулярно їздити за обличчям догляд за обличчям, сказала вона.

"(Це) не замінює очної консультації, а вони в наступний кращим рішенням для підтримки пацієнтів у критичних ситуаціях, таких як сильні болі і проблеми з пересуванням."



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама