Кеті Топурія, Маша Федорова, Влад Лісовець і інші гості на показі колекції Alexander Arutyunov


Опубликованно 25.04.2018 04:04

Кеті Топурія, Маша Федорова, Влад Лісовець і інші гості на показі колекції Alexander Arutyunov

Кеті Топурія

У Москві стало по-весняному тепло, тому саме час виходити на вулицю. Дизайнер Олександр Арутюнов вирішив скористатися гарною погодою і показати свою нову осінньо-зимову колекцію 2018/2019 в затишному дворі бібліотеки-читальні імені А. С. Пушкіна. Кеті Топурія, Маша Федорова, Влад Лісовець, Маргарита Лієва і інші гості розташувалися на лавках під відкритим небом. Правда, у другій половині вечора їм довелося розкрити парасольки, бо пішов дощ.

Над колекцією витав дух радянського минулого, в якому дизайнер шукав натхнення, зумівши створити химерні образи. В'язані шапки, одночасно схожі на дитячі головні убори та шоломи космонавтів, червоні чоботи і різнокольорові ботфорти, косинки і безрозмірні рукавички робітників — аксесуарам на показі була віддана особлива роль.

Згодом гості ділилися враженнями в соцмережах і відзначали, що багато речей з нової колекції Alexander Arutyunov знайдеться місце в шафі, тому що в них можна багато куди піти.

У фіналі шоу Олександр Арутюнов привітав своїх гостей з балкона бібліотеки, звернувши їх увагу на красу особняка початку XIX століття.

Кеті Топурія

Маша Федорова

Влад Лісовець

Jurata Гураускайте

Расим і Алла Акперовы

Маргарита Лієва

Олександр Арутюнов

Катерина Варнава

Олександр Гудков

Єгор Тарабасов

Алла Акперова, Влад Лісовець, Маша Федорова, Катерина Варнава



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама