Настають великі зміни в Windows 10


Опубликованно 03.05.2018 02:18

Настають великі зміни в Windows 10

Але що ж нового в оновленні?

Після першого запуску, компанія Microsoft запропонувала два оновлення, які додають величезну користь для креативників, однак цей реліз зміщує акцент, щоб краще керувати вашим часом.

Ось все, що вам потрібно знати:

КРАЩЕ УПРАВЛЯТИ СВОЇМ ЧАСОМ

Враховуючи наші дані між кількома пристроями — комп'ютерами, телефонами і планшетами — вона стає все більш важко знайти конкретне утримання протягом короткого періоду часу.

У Windows 10 сподівається змінити це з введенням "хронологія" — хабом, вид робіт, схожих на вашу історію браузера і дозволяє Вам повернутися назад у часі до 30 днів, щоб легко знайти те, що ви шукаєте.

Графік відстежує програми і документи ви використовуєте, і дозволить вам відновити роботу на них саме там, де ви зупинилися.

Користувачі можуть прокрутити назад у часі через ескізи своєї діяльності або можуть знайти конкретні види діяльності, використовуючи рядок пошуку. Ще більш вражаючою є здатність до відновлення, незалежно від пристрою, з яким ви працювали.

"Ви можете забрати те, що ви робите, якщо вхід в обліковий запис Microsoft за допомогою Microsoft EDGE або Office 365 на вашому iOS або Android пристрою, коли ви повернетеся до комп'ютера з Windows 10", - пояснили в Microsoft.

Одна річ, щоб пам'ятати-це функція, будуть показані тільки знімки програми, які були розроблені для підтримки хронології, хоча Microsoft заявила, що вона буде заохочувати всіх розробників, щоб використовувати в майбутніх оновленнях..youtube-iframe {display: block;height: 0;overflow: hidden;padding: 0;padding-bottom: 56.25%;position: relative;margin-bottom: 20px;}.youtube-iframe iframe {border: 0;bottom: 0;height: 100%;left: 0;position: absolute;top: 0;width: 100%;}

Ч ЭЛП ВАМ ЗОСЕРЕДИТИСЯ

Microsoft вважаю, що люди занадто легко відволікаються на соціальні мережі та інші повідомлення, що створює втрати продуктивності і творчості.

Для того, щоб боротися з цим, Windows 10 буде ввести "фокуса", щоб блокувати повідомлення протягом тривалого періоду часу або протягом певного часу кожен день.

“Коли ви закінчите, ви отримаєте огляд того, що будуть повідомлення, електронні листи або оновлення, в той час як ви були вниз головою. Якщо ти чекаєш конкретного дзвінка або електронної пошти, вибрати людей, які хочуть прорватися", - пояснили в Microsoft. Функції, щоб допомогти користувачам зосередитися також були додані веб-браузер Microsoft край.

“Тепер ви можете натиснути на значок звуку для відключення і включення вкладка, яка грає звук. Книги, PDF-файлів і читання сторінок може піти повний екран на відволікання вільної книги," Майкрософт писав.

"Торговий стає простіше, як ваш адресу, Оплата та інша інформація можуть бути надійно збережені, з можливістю автозаповнення веб-форм оплати."

КРАЩЕ ГОЛОСОВЕ ВВЕДЕННЯ

Голос стає все більш і більш поширеним в усіх наших пристроях, так що Windows 10 стало легше, щоб швидко і якісно писати, використовуючи функцію "Диктування".

"Помістивши курсор в будь-яке текстове поле або в Windows 10 або в додаток, просто натисніть Win+H і почати говорити", - пояснили в Microsoft.

Додатковими перевагами голосових команд також поширюватися на ПК з Windows 10 з віртуальний помічник Microsoft, Кортана включена.

Після оновлення, користувачі зможуть управляти своїм розумним будинком, прямо з вашого ПК, використовуючи тільки голосові команди — думати про те, як Google будинку або Амазонки Alexa управління iot-пристроями з підтримкою.

ІНШІ ПОМІТНІ ЗМІНИ

• Сусідні обміну: Ця функція схожа на айфони крапля повітря і дозволяє користувачам легко обмінюватися фотографіями, посиланнями і файлами з іншими сусідніми пристроями Windows 10.

• Кращі варіанти аудіо для додатків: тепер ви можете задати різні рівні обсягів на основі кожного додатка і ці налаштування будуть пам'ятати в Windows 10 при наступному запуску додатка.

• Зміни в системі безпеки: користувачі мають контроль над тим, що діагностичні дані Microsoft зберіг про них і можливість видаляти діагностичні дані завантажені на Windows.

Продовжувати розмову в коментарях нижче або з Метью Данн на Facebook і Twitter.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама