Це чесно кажучи змушує мене стільки паніки'


Опубликованно 08.05.2018 22:24

Це чесно кажучи змушує мене стільки паніки'

Якщо ви уникали практика і звиватися на думку про те, щоб залишити повідомлення після сигналу, Ви не самотні.

Молодь може бути відомою як покоління селфи, одержимий свого смартфона — але вони, ймовірно, не хочу, щоб ти сказав їм про це в записаному повідомленні.

Винайдений компанією IBM Stehphen Боис в 1973 році, автовідповідач був визначальною рисою технологій свого часу. Вона офіційно називалася система реєстрації мови і дозволив користувачам залишати записаних Повідомлень, щоб забрати, коли одержувач набрати.

Щоб зрозуміти, наскільки революційним був автовідповідач, він не був до 2001 року, що кількість електронних листів перевищило число повідомлень, за словами Алана Маркуса, які поділилися кумедний факт у своїй книзі технологію в Америці: Коротка історія.

Але кожна собака має свій день і це звучить як дні голосової пошти можуть бути пронумеровані.

Бестселер автора Метт Хейг викликав хвилю Закликів до заборони автовідповідач з вірусною твіт минулого місяця, що викликало бурхливе обговорення на всіх важливе питання.

"Я голосую заборонити голосові повідомлення," все твіт сказав.

Я голосую за заборона голосових повідомлень.— Метт Хейг (@matthaig1) 18 квітня 2018

Стислість і лаконічність аргумент явно подобається велика кількість користувачів соціальних мереж, які кинули їх підтримку за мова-в-щоку ідея.

Багато описували почуття страху, що відбувається над ними, коли вони зрозуміють, що у них є голосова пошта, очікування.

“Це буквально, як наказ тривоги. Звучить ірраціонально, але це, чесно кажучи, змушує мене стільки паніки," один з користувачів Twitter відповів.

“Я голосую за заборону говорити по телефону. Я ненавиджу його ... і я рідко слухаю автовідповідач", - сказав інший.

Інші говорили, що вони думали, що функція голосової пошти виріс застарілі з так багато інших способів передати ваше повідомлення.

"Коли люди вже можете зв'язатися зі мною по СМС, whatsapp, наприклад робочої та особистої пошти, ПМ Twitter, Instagram ДМС, Посланник Facebook, поштою і телефоном, тому залиште голосове повідомлення," один з користувачів Twitter написав.

Ще один чоловік поскаржився на те, що дратує момент, коли тобі доведеться слухати довгі повідомлення ні з ким не розмовляє.

“Голосові повідомлення-це жахливо. 99% з них-ваш батько кишеньковий набір від магазинів", - сказали вони.

Один з коментаторів сказав, що він "вже заборонили" голосова пошта, змінивши своє вихідне повідомлення, щоб сказати людям, він не буде слухати автовідповідач, якщо вони залишать одну.

Незважаючи на кількість людей, пояснюючи занепокоєння якість індукування автовідповідач, деякі як і раніше відстоював системне повідомлення.

“Не згоден. Віддаю перевагу голосове повідомлення в текст. Цікаво, що люди зробили в минулому, щоб змусити їх хвилюватися, коли вони отримують повідомлення голосової пошти", один чоловік відповів.

Що стосується пана Хейга, хто все почав, він висловив нерозуміння на рівні дискусії викликав його онлайн роздуми (його твіт навіть зробив нам сніданок телешоу Доброго ранку, Америка).

"Якщо моє спадщина кінця автовідповідач я помру задоволені", - пожартував він.

Так це, нарешті, час, щоб дати автовідповідач рухом?



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама