Відправив ноту показує прикру проблему iPhone від Apple х


Опубликованно 09.05.2018 01:00

Відправив ноту показує прикру проблему iPhone від Apple х

У деяких випадках, глюк навіть не може бути фіксованою, з компанією, запропонувавши флагманський телефон буде замінений на новий, повідомляє 9to5mac.

Технологічний гігант спокійно зізнався, проблема, яка перебуває з задньою камерою трубача, — в документі просочилася інформувати своїх магазинах авторизованих партнерів, що робити, коли хтось приносить в напіврозвалений телефон.

Apple, каже, що перший крок людина повинна зробити, це запустити тест діагностики несправності iPhone X. цей процес буде визначити, якщо проблема FaceID можуть бути вирішені з допомогою ремонт задньої камери телефону.

Якщо це не спрацює, співробітник наказав замінити всю трубку на абсолютно новий пристрій.

Немає жодної згадки про плату за процесом ремонту.

Але помилка людей в глухий кут — в основному тому, що загальноприйняті поняття, що FaceID техніка від Apple побудована навколо iPhoneX селфи грубіян на фронті.

Користувачі повідомляють про проблеми з функцією особа посвідчення. Фото: Чарльз Рекс Арбогаст

Що для 7-мегапіксельної камери розташований в інноваційному виїмку на верхній частині пристрою, разом з купою інших AI-харчування штучок, які об'єднуються, щоб зняти магічне подвиг.

Вони включають в себе інфрачервону камеру, потоку освітлювача, датчик наближення, датчик навколишнього освітлення, і точка проектор.

Ця технологія працює спільно для того щоб створити 3D-карту вашого обличчя (використовуючи 30,000 точок невидимих ІНФРА-червоне світло), який потім в полон до ІНФРА-червоною камери.

Ще в телефоні є все, що інформація, він може використовувати відмінні особливості свого обличчя — як форму вилиць, або відстань між очей — для підтвердження вашої особи.

Але, як один з користувачів reddit відзначив у минулому році, коли задня камера флоп так само особі-сканування селфи грубіян.

Цей власник iPhone х сказав, що на фото-режими зйомки, таких як панорама, слоу-МО, і проміжок часу ще працювали, але все інше зупинилося.

І коли користувач намагався використовувати FaceID, вони б побачили таке повідомлення: "особа ID не доступний, повторіть спробу пізніше".

Новий iPhone x-це видно в яблучно-магазин Союз до старту на листопад 2017 року в Сан-Франциско. Фото: Елайджа Nouvelage

Зрештою, чоловік повинен був їх iPhone х замінити в магазині Apple, з пояснення працівника, що камера TrueDepth на фронті і телеоб'єктивом в спині взаємопов'язані.

"Я говорив з генієм бар хлопець і сказав, що камери підключені", - йдеться в пості на reddit.

“Лінзи розрізняються на те, що вони роблять. Широкий кут зробив ті, які працювали і з'єднаний з фронтальною камерою. Телефото підключений до істинної глибини і не працює".

Документ компанії Apple, в основному лежить, що співробітники повинні робити, якщо клієнти приносять у невдалій телефонів iPhone x, починаючи з ремонту та вдаючись до замін.

Фірма каже, що це "для того, щоб забезпечити найкращий клієнтський досвід".

Цей останній документ наступає на п'яти подібна витік деталізуючи проблеми з iPhone 7 і 7 плюс.

Несправність, викликана мобільної операційної програмного забезпечення компанії на iOS 11.3 і 11.3.1, ламає телефонів мікрофон під час дзвінків і відеочатів через FaceTime.

В даному випадку, Apple просить користувачів, щоб здати свої телефони на ремонт.

Ця стаття спочатку з'явилася на сонце і було відтворено з дозволу.

Спочатку опубліковано як прикру проблему iPhone від Apple х



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама