$1099 смартфон, який ви повинні придбати


Опубликованно 17.05.2018 17:51

$1099 смартфон, який ви повинні придбати

Виробник смартфонів заперечує це створює лазівки для шпигунства, багато фахівці приймають сторону компанії Huawei.

На щастя, ви все ще можете придбати Huawei пристрою в Австралії, що є гарною новиною, оскільки компанія тільки що випустила смартфон з якісною камерою в пакет, який міг вважатися претендентом на "продукт року".

Відповідати на Huawei Р20 про.

Я до сих пір не продані на 'нотч'.

Дизайн

На перший погляд ви могли б помилково думати, що ти дивишся на айфон х, з Huawei крадіжка "сходинку" у верхній частині екрана, нехай і трохи менше.

Я не самий затятий шанувальник, коли Apple представила вигляд, і я до сих пір не були повністю продані на вибір дизайну. На щастя, компанія Huawei має значення де ви можете зробити це суцільна чорна смуга у верхній, якщо ви хочете.

Пристрій використовує округлені Горила скло з металевою обробкою з'єднувати разом сторони, хоча, на жаль, AMOLED екран не Кривої з боків, як Samsung С9.

Поряд з полірованої обробкою на задній частині пристрою, ви знайдете шалену лійки потрійної системи камери, яка сидить злегка підвищеної в правому верхньому куті.

Єдине обладнання на задній частині камери.

Компанія також вирішила розмістити сканер відбитків пальців у мертве простір вниз по нижній частині дисплея. Хоча це приємно мати фізичну сканер відбитків пальців, я все ще вважаю це більш природним для використання на задній частині пристрою.

Незважаючи на велику батарею, ніж у конкурентів, 7.8 мм завтовшки Р20 Pro-це як-то тонше і легше, ніж Samsung Galaxy С9 плюс.

Поряд з насічкою, компанія Huawei також пішли за прикладом Apple і видалений 3,5 мм роз'єм для навушників від пристрою. Хоча вона включення USB-C до 3.5 мм адаптер в коробці, я все ще не можу допомогти, але бути трохи роздратовані рішенням.

Для запису я великий шанувальник бездротових навушників, але мені подобається давати людям вибір, не турбуючись про відстеження крихітний адаптер або мають ніякої музики, тому що вони забули, щоб зарядити свої навушники.

В смартфон Huawei Р20 Pro є першим, щоб показати лайка 'потрійний камери'.

Камери

Фотокамера є справжнім героєм пристроєм і може бути достатньо, щоб переконати людей, щоб зробити вимикач.

Компанія Huawei знову співпрацює з всесвітньо відомим виробником Leica для нової системи потрійні-камери.

Система поєднує в собі 40-мегапіксельною камерою з RGB, 20-мегапіксельна монохромна камера і 8-мегапіксельною телекамерою.

RGB і монохромні камери працювати разом, щоб створити фото з великим динамічним діапазоном, в той час як телеоб'єктив додає оптичний зум.

Я знайшов камеру, щоб бути неймовірно вражає в будь-яких умовах, але найбільше мене здивувало, як вона обробляється зйомки в умовах недостатнього освітлення з легкістю.

Нічний знімок, зроблений на Р20 про без фільтра. Деяка розмитість, але дико вражає.

Одна з найбільш вражаючих особливостей Р20 Pro є включення помічник під назвою Майстер-ІІ, яка використовує штучний інтелект для визначення різних сценаріїв і регулювати налаштування камери відповідно.

Компанія Huawei Р20 Pro також пропонує з високою роздільною здатністю 24-мегапіксельну фронтальну камеру і "портрет" режим для детального селфи.

З точки зору відео, Р20 Pro здатна знімати 4K при 60 кадрах в секунду, а також зйомки супер повільний рух відео на 960fps — на жаль, немає автоматичного датчика руху, як там з С9.

Камери це нерозумно-вражає.

Функціональність

Р20 Pro-пакет той же чіп Кірін 970 встановити як у минулому році компанія Huawei Мате 10 про, а також 6 Гб оперативної пам'яті і 128 Гб пам'яті. На жаль, немає розширення карткою microSD на пристрій.

З точки зору програмного забезпечення, Р20 Pro працює на Android 8.1 Орео в поєднанні з останньою версією інтерфейсу EMUI компанії.

Як і інші смартфони на ринку, Р20 Pro має технологію розпізнавання осіб з використанням інфрачервоної технології, щоб доставити виключно швидкої розблокування. Хоча кілька разів він не працював, в цілому, це було дуже вражаюче.

Пристрою є водонепроникним за стандартом IP67, тобто він може працювати занурення в 1м прісної води протягом 30 хвилин — досить стандартний для більшості смартфонів.

Але одна з кращих особливостей є 4000mah батареї, які я знайшов легко використовувати в день від одного заряду.

Модель Хелена Крістенсен фотографується з Хуавей Р20 про. Картина: Джефф Спайсер/ПА через АП

ОСТАТОЧНИЙ ВЕРДИКТ

Для Android коханця, як я, С9 Samsung завжди збирається бути жорстким телефону, щоб перемогти. І в той час як $1099 Р20 Pro може не мати його побили в плані екрану і дизайн, це, безумовно, пропонує найкращий час автономної роботи і кращої в галузі камери.

Якщо фотографія-це ваша пристрасть і одна з головних функцій ви шукайте на смартфоні, зупинити те, що ви робите прямо зараз, і купити Р20 про.

Для тих, хто не так хвилює камери, може розглянути інші варіанти, перш ніж пірнати. Але якщо ви обираєте Р20 Pro, Ви не будете розчаровані.

Продовжувати розмову в коментарях нижче або з Метью Данн на Facebook і Twitter.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама