Велосипедисти підштовхнути нові правила для покарання водіїв


Опубликованно 25.05.2018 12:27

Велосипедисти підштовхнути нові правила для покарання водіїв

Велоспорт лобі Вікторія хоче, щоб змінити свою поведінку — і у них є смілива ідея про те, щоб змінити його.

Велосипед мережа є викликом для пристроїв стануть обов'язковими у всіх автомобілях, які блокують використання мобільних телефонів.

"Як велосипедистів ми бачимо на машинах і які драйвери," головний мережевий директор, Крейг Річардс, сказав у заяві в середу.

“Кожен день ми боїмося, коли ми бачимо водіїв, текстових або просто розважитися на Facebook. Ми розуміємо відкритому прикорм телефону, але це ризикуючи життями людей.

“Зрозуміло, що нинішніх поліцейських не стримуючи поведінки. Це несправедливо покладати тягар на поліцію. Нам потрібно використовувати телефон з рук водіїв".

Технологія робить телефон марним шляхом зменшення прийому, але не без недоліків, тому що він також блокує сигнали на телефони пасажирів.

Водія на своєму телефоні за кермом у Північному Сіднеї. Картина: Джон Грейнджер

Прийде час після виходу звіту Бюро інфраструктури, транспорту та регіональної економіки, що прогнозує дорожній податок Вікторії підскочить до 2030 року, в основному через використання мобільних телефонів за кермом.

У доповіді говориться, що поки платних доріг в цілому буде "повільно знижується" багато в чому завдяки новій технології забезпечення безпеки транспортного засобу, там повинні бути "зростанням смертності в результаті використання мобільних телефонів".

Велосипед мережа говорить, що в той час як кількість автомобілістів, які вмирають за кермом з кожним роком скорочується, загиблих велосипедистів "залишилися в 37 рік".

У Вісник Сонця, який першим повідомив про це реченні сьогодні, писав, що блокування телефонного обслуговування став "найкращим способом захисту велосипедистів".

"У водіїв було достатньо часу, щоб показати, що у них самодисципліну, не користуватися мобільними телефонами за кермом, піддаючи небезпеки своє життя, життя пасажирів, пішоходів і велосипедистів," оглядач Уенді Туохи писав.

“Вони докладно показали, що вони не мають сили, щоб протистояти піднімаючи трубку; у багатьох не просто взяти його, коли вони називають, вони воліють виходити в інтернет під час руху.

"Вони говорять одне, - О ні, я ніколи не буду так нерозумно, але Вікторія поліції доказів показує, що вони роблять інше."

Пропозиція, однак, схоже, не відірватися від землі. Прем'єр-Даніель Ендрюс сказав, що це було б занадто ризиковано в умовах надзвичайних ситуацій, коли автомобілісти необхідності швидкий доступ до мобільної мережі.

Велосипедистів було достатньо. Фото: Джейсон Едвардс

"Ми не плануємо вводити зміни", - сказав він журналістам. "Це здається мені дуже великий крок і той, який надасть весь ряд технічних проблем — ви знаєте, як ви б вирізати, наприклад, автомобілів, щось на зразок зв'язку заборону?"

Ідея не нова. Вона була плавали протягом декількох років, і виробники автомобілів не повністю проти нього.

Nissan розробив технологію в минулому році, що заблокували телефонні сигнали, коли пристрій було поміщено у відсік. Прототип охрестили екран сигналу може бути вбудований в підлокітник автомобіля. Він буде блокувати всі мобільні Bluetooth і Wi-Fi сигналів, за даними британського телеграфу.

В соціальних мережах, ідея отримала неоднозначну реакцію. Велика кількість людей були проти цієї ідеї.

“Безглуздо. А як щодо пасажирів?" Сіан Мортон писав.

"Я слухаю подкасти, в той час як Я їжджу і Bluetooth для дзвінків з контрольною групою (юридично) на рульовому колесі," Лін писав. "Чому не велосипедисти зосередитися на дотримання правил дорожнього руху — або ще краще — зійшовши з дороги".

Але інші говорили, що це необхідно.

"Абсолютно це час, коли технологія була використана для підвищення безпеки," Памела Harnden писав. "Люди довели і знову демонстрували, що їм не можна довіряти і абсолютно безвідповідальною".



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама