Wangiri дзвінки продовжують цільових мобільних користувачів австралієць


Опубликованно 29.05.2018 15:18

Wangiri дзвінки продовжують цільових мобільних користувачів австралієць

Ряд австралійці були прийняті останнім часом в соціальних мережах, цікаво дзвінків від віддалених земель. Хоча це може бути привабливим, ви, ймовірно, не повинен відповідати і не передзвонювати, тому що це буде в кінцевому підсумку коштуватиме вам.

Оооо! Пропущений виклик з Центральної Африканської Республіки - цікаво, що це може бути? pic.twitter.com/1eun8DKi2e— Хель у кошичку (@Helodare) 27 травня 2018

Цілком ймовірно, що ці дзвінки йдуть з Центрально-Африканської Республіки відомий як "афера по-wangiri" після того, як японське слово, що приблизно перекладається як "одне кільце і різати".

На телефонні дзвінки, по суті, витівка свій телефон в надії, що ви передзвоните, в якийсь момент ви може бути мимоволі мучачи законопроект.

Цей вид шахрайства стає все більш поширеним з дзвінки, вихідні з таких місць, як Куба і Сейшельські о-ва, націлених на мобільні клієнти в Австралії в останні місяці.

Виступаючи в ABC на початку цього року, Австралійський конкуренції та заступник голови побутової комісії, Делія Рікард, рекомендовано ігнорувати дзвінки з країни кодами, які Ви не дізнаєтеся.

"Що зазвичай відбувається, це шахрай телефонує тільки одне кільце, потім розрізає лінія залишає пропущений дзвінок на телефоні жертви", - сказала вона.

"Тоді жертва називає номер, і вони могли бути призупинені, музика чи вони могли б спробувати і поспілкуватися."

Метою є, щоб тримати вас по телефону як можна довше. Шахраї часто телефонують на преміум лініями, схожими на ті, що використовуються психічні гарячі лінії або лінії підлоги, що може в кінцевому підсумку коштуватиме вам ціле стан.

Але Wangiri дзвінки різні і MS Рікард сказав з шахраями, як ці виконавці можуть знайти спосіб, щоб отримати частину грошей, що стягуються за виклику преміум класу.

За даними сайт scamwatch АССС це, австралійці втратили більше 48 000 $для преміум афера дзвінки в минулому році.

Так що якщо ви бачите цю спалах на вашому телефоні, діяти з обережністю.

Напевно, не твої друзі.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама