"Кінотавр-2018": Федір Бондарчук, Пауліна Андрєєва, Світлана Бондарчук та інші на нагородженні переможців "Короткого метра"


Опубликованно 10.06.2018 02:55

Пауліна Андрєєва і Федір Бондарчук

Незважаючи на що основна конкурсна програма "Кінотавра-2018" йде повним ходом і до завершення фестивалю ще далеко, на кіноогляді вже підвели перші підсумки — конкурсу "Короткий метр".

На церемонію нагородження ввечері прийшли не тільки члени журі та самі учасники фестивалю, які переживають за свої картини, але і багато зірок: крім президента "Кінотавра" Олександра Роднянського, серед гостей були Федір і Світлана Бондарчук (обидва зі своїми новими пасіями: Федір — з Пауліною Андрєєвої, Світлана — з Сергієм Табуновым), Аглая Тарасова, Оксана Акіньшина, Резо Гігінешвілі, Надія Оболенцева, Оксана Лаврентьєва і багато-багато інших.

1/19 Пауліна Андрєєва і Федір Бондарчук

2/19 Сергій Табунів і Світлана Бондарчук

3/19 Аглая Тарасова

4/19 Оксана Акіньшина

5/19 Сітора Алієва

6/19 Олександр Роднянський

7/19 Катерина Шпіца

8/19 Ксенія Князєва

9/19 Світлана Тегін

10/19 Семен Трескунов

11/19 Марія Лемешева

12/19 Надія Сисоєва

13/19 Рената Піотровські

14/19 Ірина Хакамада

15/19 Ігор Поплаухин

16/19 Ігор Верник

17/19 Jurata Гураускайте і Маріанна Сардарова

18/19 Олександр Ципкін

19/19 Jurata Гураускайте

Переглянути всі

Першим слово взяв Роднянський, який зазначив, що зросла якість надісланих на конкурс робіт, подякував кіношколи за те, що допомагають учням розвиватися, і побажав усім не отримав нагороди в цей раз не впадати у відчай:

Нехай у вашій пам'яті цей "Кінотавр" залишиться не як фестиваль, на якому ви отримали чи не отримали нагороду, а як фестиваль, на який відібрали ваш фільм і де його показали. Той факт, що з 450 робіт ваша потрапила в конкурс і її побачило величезна кількість професіоналів — це вже велика удача. Бажаю вам повернутися на "Кінотавр" з новими короткометражними і повнометражними картинами,

— заявив він.

Олександр Роднянський

Спочатку свої дипломи конкурсантам вручила Гільдія кінознавців і кінокритиків: нагород удостоїлися фільми "Хабар" Олексія Харитонова і "ДТП" Анни Дежурко, а головний приз отримала картина Олександра Цыпкина, Ксенії Раппопорт і Павла Капіноса "Прощай, коханий". Цікаво, що права на фільм належать фонду "Діти-метелики", який дозволив показати картину на "Кінотаврі". Ципкін отримував нагороду один, оскільки Ксенія Раппопорт зараз на гастролях. За успіхом коханого з залу спостерігала Оксана Лаврентьєва.

Пауліна Андрєєва і Федір Бондарчук

Jurata Гураускайте і Маріанна Сардарова

Нарешті на імпровізовану сцену вийшли члени основного журі — продюсер Юлія Мишкинене, співголова опікунської ради "Кінотавра", засновник і директор RuArts Маріанна Сардарова, актриса Северія Янушаускайте і кінокритик Микита Карцев. Вони й оголосили імена лауреатів: Анна Кузнєцова отримала нагороду за фільм "Шість, два, вісім", Тамара Дондурей — за картину "Нова Москва" (цікаво, що чоловік Дондурей, Денис Шабаєв, бере участь в основному конкурсі фестивалю з фільмом "Світу"), Дмитро Корсаков — за стрічку "Рибний день", ну а головний приз дістався картині "Календар" режисера Ігоря Поплаухина. На цьому з офіційною частиною було покінчено і почалося святкування — під запальні треки Easy M гості відривалися до ранку.

Ангеліна Никонова, Сергій Табунів і Світлана Бондарчук

Ніка Білоцерківська та Оксана Лаврентьєва

Аглая Тарасова, Резо Гігінешвілі і Любов Аксьонова

Пауліна Андрєєва, Олександр Роднянський і Сітора Алієва

Переможець конкурсу "Короткий метр" Ігор Поплаухин і Олександр Роднянський

Члени журі "Короткий метр": Микита Карцев, Маріанна Сардарова, Северія Янушаускайте, Юлія Мишкинене

Переможці конкурсу "Короткий метр"



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама