Вікторія Лопирьова, Тіматі, Єгор Крід на вечірці на честь відкриття чемпіонату світу з футболу


Опубликованно 08.07.2018 21:36

Вікторія Лопирьова, Тіматі, Єгор Крід на вечірці на честь відкриття чемпіонату світу з футболу

Анастасія Решетова, Вікторія Лопирьова, Тіматі

Вчора, 14 червня, в Москві на стадіоні "Лужники" відбулося відкриття чемпіонату світу з футболу. Після урочистої церемонії відбувся матч за участю збірних Росії і Саудівської Аравії, в якому наші футболисти розгромили суперників з рахунком 5:0.

Сказати, що у мене відмінний настрій — нічого не сказати! Думаю, вся країна переживає ті ж почуття. Перша перемога збірної Росії — це приголомшливий результат, і я дуже пишаюся нашими хлопцями. Мені сьогодні випала велика честь виносити головний символ чемпіонату світу — м'яч цього турніру в своїй рідній Росії!

— поділилася своїми емоціями Лопирьова.

Відсвяткувати перемогу зірки російського шоу-бізнесу та представники фешн-індустрії відправилися в ресторан Siberia на вечірку, організовану Вікторією Лопирьовою, яка стала послом цього чемпіонату світу і першою в світі жінкою-послом FIFA. Відвідали захід Тіматі, Єгор Крід, Костянтин і Ольга Андрикопулос, а також імениті футболісти: Ікер Касільяс, Дідьє Дрогба, Карлес Пуйоль. Серед гостей також була і генеральний секретар FIFA Фатма Самура.

Своїми виступами гостей цього вечора порадували Єгор Крід, Тіматі і DJ Smash. А його головна мета — показати російські гостинність і дружелюбність по відношенню до приїхали на мундіаль уболівальникам і спортсменам — була досягнута на сто відсотків.

Вікторія Лопирьова

Карлес Пуоль з дружиною, Вікторія Лопирьова, Ікер Касільяс з дружиною

Хаві і Вікторія Лопирьова

DJ Smash

Анастасія Решетова, Вікторія Лопирьова і Тіматі

Єгор Крід і Вікторія Лопирьова

Дідьє Дрогба і Вікторія Лопирьова

Артем Корольов

Фатма Самура і Вікторія Лопирьова

Тіматі

Костянтин і Ольга Андрикопулос

Єгор Крід і Тіматі



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама