"Кінотавр-2018": Сергій Безруков, Ганна Матісон, Марія Шалаєва та інші на прем'єрі фільму "Заповідник"


Опубликованно 11.07.2018 13:28

Анна Матісона і Сергій Безруков

"Кінотавр" підходить до кінця: сьогодні ввечері на фестивалі була представлена остання картина основної конкурсної програми — фільм Ганни Матісона "Заповідник", продюсером якого виступив її чоловік Сергій Безруков.

1/18 Марія Шалаєва

2/18 Сергій Безруков, Анна Матісона з командою фільму

3/18 Мілош Бикович

4/18 Альона Свиридова

5/18 Дар'я Повєрєннова і Ірина Гриньова

6/18 Ілля Бачурін і Надія Сисоєва

7/18 Дар'я Повереннова

8/18 Дмитро Дюжев з дружиною Тетяною

9/18 Олена Захарова

10/18 Аркадій Новіков та Ігор Верник

11/18 Ірина Гриньова

12/18 Катерина Шпіца

13/18 Наталія Лесніковська

14/18 Анатолій Білий з дружиною Інесою

15/18 Марія Богданович

16/18 Ганна Банщикова (праворуч) з гостею примьеры

17/18 Ігор Матвієнко

18/18 Яніна Студилина

Переглянути всі

На червоній доріжці подружжя, які очікують появи другої дитини, з'явилися рука об руку — щасливі і закохані. Цікаво, що два роки тому Безруков і Матісона також приїжджали на фестиваль боротися за головний приз — з фільмом "Після тебе" — і Анна була вагітна.

Сергій Безруков, Анна Матісона

Глядачів, які прийшли побачити нову роботу пари і останній фільм "Кінотавра-2018" було чимало: Максим Віторган, Федір Бондарчук і Пауліна Андрєєва, Марія Шалаєва, Равшана Куркова і багато інші опинилися серед гостей.

Оксана Акіньшина, Ігор Верник та інші гості прем'єри

Фільм знятий за мотивами повісті Сергія Довлатова "Заповідник", в якій письменник частково зобразив своє життя. Головного героя, прототипом якого є сам Довлатов, грає Безруков, а дія перенесено в наші дні. Віртуозний гітарист і автор пісень Костянтин тікає від проблем, що накопичилися в Пушкінський музей в Михайлівському. Тут він шукає себе і сенс життя, намагаючись відповісти на вічні питання і виправити своє справжнє.

Ми хотіли зняти фільм про дорослої любові, тієї самої, яка вже доля,

— сказала Матісон, представляючи фільм публіці. Також режисер зізналася, що потрапити на конкурс фестивалю — велика радість.

Ми хотіли подякувати "Кінотавр" за те, що опинилися в програмі, це не порожні слова. Ми дійсно переживали, потрапимо чи ні, тому що в цьому році дуже сильна програма. Рідко буває так, щоб цілий ряд картин, яких навіть ми самі особисто чекали, щоб всі вони були сконцентровані в одному місці. І ми добре розуміємо, що наше кіно — воно інше. Велике спасибі, що ми тут. У нас сьогодні велике свято.

Анна Матісона і команда фільму "Заповідник"

Після слово взяв Сергій Безруков, який заявив, що робота продюсера була дуже складною:

У мене додалося сивого волосся за час роботи над цією картиною. Чесно, я раніше несерйозно ставився до продюсерства, вважав, що якщо у картини є хороший виконавчий продюсер, то все буде чудово. Адже є ми, творчі люди — артисти, оператори, режисер, а що таке продюсер? Я помилявся. Це величезна праця. Ми знімали цей фільм без підтримки держави, на свої, в кредит, так що спасибі всім спонсорам, друзям і всім, хто допоміг. Спасибі зіркам, які грали маленькі ролі і погоджувалися працювати безоплатно. І все це завдяки Довлатову,

— уклав він.

Сергій Безруков

У фільму дійсно суперзірковий склад: в картині в епізодичних ролях з'являються Ганна Міхалкова, Гоша Куценко, Поліна Гагаріна, Леонід Агутін, Дмитро Хрустальов і інші знаменитості. Правда, дата виходу стрічки в широкий прокат поки невідома.

Аркадій Новіков та Ігор Верник

Ігор Матвієнко

Ілля Бачурін і Ігор Матвієнко



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама