Маша Федорова, Микола Цискарідзе, Володимир Познер та інші на ювілеї Академії російського балету


Опубликованно 16.07.2018 13:03

Маша Федорова, Микола Цискарідзе, Володимир Познер та інші на ювілеї Академії російського балету

Микола Цискарідзе та Маша Федорова

19 червня Академія російського балету імені А. Я. Ваганової відзначала свій 280-й день народження. Гостями ювілею, який пройшов на історичній сцені Великого театру, стали Маша Федорова, Володимир Познер, Микола Цискарідзе, Ілзе Лієпа, Яна Чурікова, Ігор Чапурін та інші зірки.

Зрозуміло, вечір не обійшовся без яскравих балетних постановок. На сцену в цей день виходили студенти Академії російського балету, Школи данського королівського балету, Школи балету академії Ла Скала та інших відомих світових балетних шкіл, а також випускники академії минулих років: Світлана Захарова, Михайло Лобухин і Євгенія Образцова.

Завершився вечір закритим коктейлем в Бетховенському залі Великого театру, де всі присутні привітали ректора академії Миколи Цискарідзе зі святом і блискучою постановкою, яку їм пощастило побачити.

У Білому фойє театру гості познайомилися з ексклюзивною колекцією ароматів від Mugler, а в Імператорському фойє відвідали виставку, присвячену балету, — її до ювілею спеціально привезли із Санкт-Петербурга, де знаходиться академія.

Маша Федорова

Катерина Стриженова

Катерина Стриженова і Вікторія Андреянова

Володимир Познер

Яна Чурікова

Соловйова Ксенія

Яна Чурікова, Микола Цискарідзе, Соловйова Ксенія

Микола Цискарідзе та Соловйова Ксенія

Ігор Чапурін

Ілзе Лієпа



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама