ЧС-2018: Юлія Барановська, Олександр Кержаков, Ірина Горбачова та інші дали старт флешмобу "Карбування Челендж"


Опубликованно 02.08.2018 23:33

ЧС-2018: Юлія Барановська, Олександр Кержаков, Ірина Горбачова та інші дали старт флешмобу

Юлія Барановська і Олександр Кержаков

29 травня, напередодні Чемпіонату світу з футболу — 2018, який зовсім скоро буде приймати наша країна, був запущений всеросійський флешмоб "Карбування Челлендж". Старт флешмобу особисто дав найкращий бомбардир в історії російського футболу Олександр Кержаков, а саму церемонію на честь початку соціальної ініціативи відвідали багато зірок, небайдужі до цього виду спорту: гостями заходу стали Юлія Барановська, Ірина Горбачова, Юлія Топольницька і інші знаменитості.

Всі вони взяли участь у тренуванні з карбування м'яча (карбування — спосіб жонглювання м'ячем, при якому не можна дозволити м'ячу впасти; базова вправа у футболі. — Прим. ред.), яку провів для присутніх Кержаков, і оцінили свої здібності в цій справі. Можливо, тепер зірки візьмуть участь у флешмобі, адже на кону — квитки на матчі чемпіонату світу!

Юлія Барановська

Взяти участь в акції, запущеної Ощадбанком спільно з Visa і позмагатися з іншими учасниками флешмобу у володінні м'ячем може кожен. Досить завантажити мобільний додаток і слідувати інструкціям. На кону, до речі, не тільки квитки на змагання, але і запрошення на ВІП-перегляд півфіналу у закритому клубі, а також тисяча офіційних м'ячів чемпіонату з автографами відомих футболістів.

Юлія Барановська

Ірина Горбачова

Тетяна Геворкян

Юлія Топольницька

Антон Лаврентьєв

Табриз Шахиди і Юлія Барановська

Олександр Кержаков

Акція в честь флешмобу "Карбування Челендж"



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама