Ніка Білоцерківська, Оксана Лаврентьєва, Яна Рудковська і інші на ЗСЖ-вечері в Цумі


Опубликованно 23.08.2018 13:39

Ніка Білоцерківська, Оксана Лаврентьєва, Яна Рудковська і інші на ЗСЖ-вечері в Цумі

Ніка Білоцерківська та Оксана Лаврентьєва

Ввечері 27 червня головні герої світської хроніки Москви харчувалися правильно: в ресторані Buro TSUM пройшов вечерю, господарями якого були Девід Перлмуттер, член Американської колегії харчування та автор світового бестселера "Їжа і мозок", і популярний блогер і ЗСЖ-активістка Наталія Давидова.

Скуштувати кулінарні шедеври, які обіцяють здоров'я і довголіття, у цей вечір прийшли Яна Рудковська, Ніка Білоцерківська, Оксана Лаврентьєва, Вікторія Шелягова, Поліна Киценко, Олена Кригина, Юлія Бордовських і інші знаменитості.

Девід Перлмуттер та Наталія Давидова

Меню складалося з страв, підібраних по системі живлення Перлмуттера, а Давидова виступила почасти в ролі постачальника натуральних продуктів — гостям подавали перепілок з особистої ферми блогера. Крім того, світська публіка відчула гаспачо з авокадо, зелений салат із заправкою шисо, брокколі і цвітну капусту в місо-соусі. Не обійшлося і без торта на десерт, але і він повністю відповідав принципам здорового харчування і був виготовлений без використання яєць та борошна.

Девід Перлмуттер, який також написав книгу про те, як те, що ми їмо, впливає на наш настрій, і Наталія Давидова охоче ділилися з присутніми власним досвідом і розповідали про переваги здорового харчування.

Яна Рудковська

Поліна Киценко

Оксана Лаврентьєва

Ніка Білоцерківська та Оксана Лаврентьєва

Наталія Давидова

Соловйова Ксенія

Ірина Луценко і Юлія Бордовських

Олена Кригина

Євгенія Линович

Євген Заболотний

Діна Хабірова

Вікторія Шелягова

Ірина Йовович, Діна Хабірова, Вікторія Шелягова



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама