"Кінотавр-2018": Світлана Бондарчук, Надія Оболенцева, Ксенія Собчак та інші на вечорі Action!


Опубликованно 10.09.2018 15:54

Гості вечора Action!

Ось вже кілька років у рамках фестивалю "Кінотавр" проходить вечір Action! — показ короткометражних фільмів, створених відомими російськими режисерами для благодійних цілей. Підтримати проект вчора, 3 червня, зібралися Ксенія Собчак, Максим Віторган, Резо Гігінешвілі, Федір Бондарчук, Надія Оболенцева і багато хто інші зірки, які в ці дні гостюють в Сочі.

Гості вечора Action!

Зазвичай вечір Action! проходить у грудні в Москві: режисери представляють свої роботи на закритому показі, і кожна картина стає лотом аукціону — купуючи його, покупець отримує авторські права на картину, а всі гроші йдуть на потреби благодійних фондів, таких як "Антон тут поруч", "Б. Е. Л. А. Діти-метелики", "Подаруй життя" і багатьох інших. Оскільки покупці стають єдиними правовласниками картин, то широкій публіці вони, як правило, неможливо, адже в таких короткометражках часто знімаються провідні зірки вітчизняного кіно, що цікаво для глядачів. Розуміючи несправедливість подібній ситуації, організатори Action! виправляють на "Кінотаврі" — показуючи всім бажаючим нові роботи, створені в рамках проекту.

Надія Оболенцева, Резо Гігінешвілі, Марина Жигалова-Озкан та Ніка Білоцерківська

Ідея акції належить Світлані Бондарчук, яка керує проектом з моменту його створення. Вона ж і відкрила вчорашній вечір, виступивши з короткою промовою:

Багато російські кінематографісти давно підтримують благодійний вечір Action!, який ось уже вісім років збирає кошти на допомогу нужденним,

— повідомила Світлана, передавши слово своєму колишньому чоловікові Федору Бондарчуку, який також підтримує проект.

Світлана Бондарчук, Євгенія Попова, Сергій Табунів

Ігор Верник, Ксенія Собчак

Федір Бондарчук

Олександр Роднянський

Виступили перед глядачами і традиційні провідні акції — Ігор Верник і Ксенія Собчак, а також президент "Кінотавра" Олександр Роднянський. Ну а потім почалося те, заради чого всі і зібралися, — показ фільмів, серед яких цього разу виявилися "Сім'я" Резо Гігінешвілі, "Товста" Бориса Хлєбнікова, "Красиво" Олексія Попогребського, "Я йду до тебе" Ганни Мелікян, "Матерія" Марини Жигалово-Озкан та "Апендикс" Дмитра Рощина.

Світлана Бондарчук і Ксенія Собчак

Резо Гігінешвілі, Максим Віторган і Ксенія Собчак

Оксана Лаврентьєва та Олександр Ципкін

Марина Жигалова-Озкан та Ніка Білоцерківська

Денис Сімачов



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама