Таємниці над зникненням продуктів Apple


Опубликованно 19.09.2018 18:18

Таємниці над зникненням продуктів Apple

З приходом на iPhone 8 і iPhone Х в минулому році, компанія Apple представила бездротову зарядку для своїх пристроїв. Технологія означає, що ви можете зарядити свій iPhone на килимок для зарядки і не повинні підключити його до соку батареї. На сьогоднішній день компанія Apple використовувала сторонні продукти для забезпечення цієї можливості в той час як перспективні Своя гра мінливих технологій.

Але через рік після оголошення авіатехніки — її бездротовий доручаючи пускова майданчик, яка може одночасно заряджати ваш iPhone, Apple спостерігати і AirPod навушники — компанія таємничо затих.

Таких було явне небажання говорити про свою авіатехніки зарядки технік, що Apple навіть не згадав про функції бездротової зарядки для нових айфонів минулого тижня. Це було упущення, що здивувало багатьох і швидко заговорили в інтернеті.

це не може бути кінець, це може вони не можуть не говорити про AirPower, вірно ?— Майк Мерфі (@mcwm) 12 вересня 2018 року,

І з цього AppleEvent #закінчена!.....ще немає авіатехніки. Я думаю, вони сподіваються, що ми забули про те, що лол— Маркес Браунлі (@MKBHD) 12 вересня 2018 року,

Авіатехніки, оголошений Рік тому з фільму, досі фактично не звільнений. Це дивно. AirPods з зарядки чохол, який показує стан зарядки: досі не випустили. Це чудово.— Чарльз Артур (@charlesarthur) 12 вересня 2018

Я думаю, що це нормально, якщо Apple відмовиться від прийняття військово-повітряних сил, але вони, ймовірно, повинні сказати щось про це, щоб ми перестали висміювати їх.— Куїнн Нельсон (@SnazzyQ) 12 Вересня 2018

Крім того, Apple, схоже, назавжди викреслив слово "авіації" з цього сайту, поглиблюючи таємницю.

"Яблуко почистила майже кожна згадка про авіації зарядний пристрій зі свого сайту, з ледве будь-які зображення або дані, які будуть знайдені," грані повідомленні.

Технологічний гігант поки не коментують спекуляції продукту і залишилася характерно потайний про статус продукту. Спочатку, компанія Apple обіцяла як-небудь в цьому році так взагалі ще кілька місяців, але це, звичайно, не виглядає ймовірним.

Виступаючи на сцені під час минулорічних подій запуску iPhone, виконавчий директор Apple Філ Шиллер заявив, бездротові компанії за зарядки технології могли бути найкращими в галузі.

"Ми можемо зробити бездротової зарядки досвід ще краще", - сказав він аудиторії. "Це може допомогти рухатися вперед всю галузь".

Тому логічно, що компанія не хоче поспішати на ринок з вражаючим продуктом. Але після того, як минулого тижня подія, багато шанувальників Apple були залишається тільки гадати, коли вони побачать військово-повітряних сил, якщо на всіх.

Айфон 8 і Apple годинник серії 3 відображаються на авіацію зарядки Pad в минулому році. Картина: Джастін Салліван

Технічний журналіст Джон Грубер, який закриває Яблуко на своєму сайті, припустили, що зарядка технік серйозних технічних проблем.

“Військово-повітряних сил повинні бути добре і дійсно Ф***Ед. Ніхто не в Apple говорять про це ні слова, навіть не під запис", - написав він у Twitter. "І в результаті вони навіть не згадав індуктивної зарядки під час заходу, хоча на XS і XR обидва заряд швидше, ніж Х".

За його словами, дизайн многокатушечный зонд зарядної панелі може бути змушуючи його відчувати проблем з перегрівом і занадто жарко, коли використовується. Компанії вважали, що його можна спроектувати так, щоб вирішити проблему перегріву, але, можливо, це було складніше, ніж вони думали.

В наступних постах блогу, Містер Грубер, - сказав він "не здивуюся, якщо він був скасований, і вони просто не хочуть говорити так само."

Слідкуйте за оновленнями.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама