Світлана Ходченкова, Алісія Вікандер, Єва Грін та інші зірки на вечірці в Москві


Опубликованно 30.09.2018 10:01

Світлана Ходченкова, Алісія Вікандер, Єва Грін та інші зірки на вечірці в Москві

Єва Грін і Алісія Вікандер

Вересень тільки почався, а світське життя в столиці вже б'є ключем, і ми ледь встигаємо стежити за всіма заходами! Так, вчора, 6 вересня, гостей зібрав ювелірний бренд Bvlgari, який разом з музеями Московського Кремля влаштував свято в честь відкриття ретроспективної виставки "Чарівність Жіночності. Пишність римських коштовностей".

1/11 Єва Грін

2/11 Алісія Вікандер

3/11 Світлана Ходченкова

4/11 Кітті Спенсер

5/11 Орнелла Муті

6/11 Алісія Вікандер, генеральний директор Будинку Bvlgari Жан-Крістоф Бабен і Єва Грін

7/11 Олена Пермінова

8/11 Алісія Вікандер

9/11 Артем Корольов

10/11 Аріна Кузьміна

11/11 Мурад і Наталія Османн

Переглянути всі

Серед запрошених були не лише вітчизняні зірки — Світлана Ходченкова, Олена Пермінова, Андрій Малахов, але і представники Голлівуду — Алісія Вікандер і Єва Грін. Прилетіла в Москву заради такого випадку і племінниця принцеси Діани леді Кітті Спенсер. Орнелла Муті, давно влаштувалися в столиці, теж не пропустила захід.

Світлана Ходченкова

Єва Грін і Алісія Вікандер

Олена Пермінова

Спочатку посланницы бренду прогулялися по Червоній площі і оглянули пам'ятки, зробивши кілька фото на пам'ять (леді Спенсер у ліхтаря — наша улюблена!), а потім вирушили на гала-вечеря — легендарний Будинок Пашкова, щоб насолодитися автентичним атмосферою римської ночі в жизнелюбивом дусі Bvlgari.

Леді Кітті Спенсер

Алісія Вікандер

За музичний супровід в цей вечір відповідали один з кращих італійських джазових співаків Маттео Бранкалеони і діджей Граціано Делла Неббиа — під запальний сет останнього гості танцювали відчайдушно кілька годин.

Для Bvlgari це перша виставка в Росії, і компанія підготувалася до неї грунтовно: понад 500 прикрас зі своїх архівів і приватних колекцій. Вражаюча ювелірна антологія розповідає про еволюцію сміливого творчості Bvlgari на тлі еволюції смаків жінок протягом десятиліть.

Андрій Малахов

Олена Пермінова

Орнелла Муті

Орнелла Муті та Світлана Ходченкова

Алісія Вікандер і Світлана Ходченкова

Світлана Ходченкова

Катерина Мухіна



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама