айфон хз Макс коментар: ціна на велику фотографію?


Опубликованно 30.09.2018 22:50

айфон хз Макс коментар: ціна на велику фотографію?

Я взяв фотографію мого батька, з його сяючою посмішкою, в погано освітленій церкви.

В одну мить, через етап світло зміна налаштувань, я створив гарний темно-вытравленное фото обличчя мого батька зі суцільний чорний фон — те, що багато років тому взяв би художник у віці до Etch.

Я показав фото з мамою і татом, які були цілком задоволені.

Мало ми знаємо, що ми будемо використовувати ту ж фотографію в похороні батька, після того як він помер після короткого бою з раком раніше в цьому році.

Заповітна фотографія мого усміхненого батька, зняті на iPhone X з допомогою портретному режимі. Фото: Марк Закрутки

Точки-це моменти життя безцінні, особливо тих, які стосуються сім'ї.

Це через цю призму, я дивлюся на вартість гарною камерою — будь то на dlsr або останню камери смартфона.

Багато було написано про разюче ціни на iPhone і iPhone хз хз максимум.

З цінами, що починаються в $1799 за 6,5 дюйма максимум до $2369 за 512МБ версію, багатьом буде цікаво, Варто оновлення. Якщо ви оновлюєте від торішнього телефону, відповіді немає.

Якщо ви переходите з моделі 6 або 7 або раніше, відповідь залежить від того, наскільки ви цінуєте нові технології та інновації.

На перший погляд, iPhone і хз Макс красивий телефон. Це фініш, дозвіл екрана, обчислювальна потужність і графічні можливості-це неймовірно.

Перегляд вмісту HDR на 458 пікселів на дюйм OLED-екран, разом з його набагато більш вражаючої динаміки, являє собою міні-кінотеатр.

А12 біонічний чіп і наступний нейронних двигуна покоління красиво поєднувати в додатках, починаючи від доповненої реальності для мобільних ігор.

Але для мене камера завжди основну увагу в телефоні.

І це поєднання є одним з кращих на ринку, особливо коли справа доходить до установки розмиття фону після зйомки.

Хоча це не ново — Samsung і Huawei повів — досвід користувачів при коригуванні F-зупинка, використовуючи ковзну шкалу — це, можливо, перевершує.

айфон хз Макс телефон поставлений на випробування. Фото: Марк Закрутки

Після того, як ви взяли свою фотографію в портретному режимі, ви можете ковзати від F1.4 до F16, спостерігаючи за розмиття фону змінити, як ви робите.

Ви також можете змінити ефект через природне світло, студійне світло, контурний світло етапу, світло етапу світло моно.

Розширений боке і глибини створює деякі дуже гарні сімейні фотографії, то зазвичай досягти тільки з DSRL камери.

Обидві моделі iPhone хз з двома 12-мегапіксельна ширококутна і телефото камери з ширококутним маючи діафрагма f/1.8 і телевик з ?/2.4 діафрагми.

Фотоапарат оснащений подвійною оптичної стабілізації зображення — щось ви побачите, як я зробив, відеозйомки, а тягатися з двома собаками на пляжі.

Смарт-режим HDR обіцяє і постачає більш яскравих і темних деталей на ваших фотографіях. Ми поставили його на випробування в умовах яскравого сонячного світла і низької освітленості знімки в приміщенні і були вражені роботою швидше датчиків.

Відео блогери також будуть раді бачити на iPhone, нарешті, записує в стерео звук — щось, що ми помітили після зйомки під дерево, повний летючих лисиць.

айфон хз використовує чотири вбудованих мікрофонів для запису звуку. Динаміки також велике поліпшення пропонуючи те, що описується як "широкий стерео звук".

Використовуючи скасування перехресних перешкод, звук судячи по всьому проект з динаміків набагато краще, ніж раніше, що робить ваш мобільний Netflix або дивитися відео досвід більш приємним.

Особливості нового iPhone хз не видно під час запуску нових продуктів Apple Store в Сіднеї, в п'ятницю, 21 вересня, 2018. Фото: Пол Бравен

Для натовпу Instagram, селфи камера на iPhone Xs є одним з кращих навколо.

Ви можете використовувати той же портрет функція освітлення, яка розміщена на задню камеру, щоб відокремити об'єкт зйомки від фону, без впливу на загальну експозицію.

Камери TrueDepth також весело, щоб використовувати для створення Animoji в повідомленнях.

Камера може захоплювати і аналізувати більш ніж 50 різних рухів м'язів обличчя і в реальному часі покласти їх на життя в одному з більш ніж десятка різних Animoji.

Це не те, що ви будете використовувати кожен день, але дивитися їх прийти до життя-це велике задоволення для початку.

Ще веселіше, хоча, Memoji. Ви можете створити свій власний Animoji, щоб відобразити свій власний погляд та особистості — або, можливо, як вам може здатися.

Ви можете змінити колір шкіри, тип особи, риси обличчя, волосся, окуляри, вуха, і так далі.

Наводячи всі ці технології-А12 біонічний який має шість-архітектура ядра злиття з двома ядрами продуктивності, які на 15 відсотків швидше, ніж продуктивність ядра процесора в А11 біонічний чіп.

Старший віце-президент Apple з продуктового маркетингу, говорить про новому iPhone Яблука хз, хз для iPhone Макс і iPhone ХС в театр Стів Джобс на початку цього місяця. Фото: Марсіо Хосе Санчес

Новий контролер продуктивності динамічно працює, щоб розділити навантаження між ядрами, використовуючи всі шість, коли потрібно підвищити потужність.

Apple стверджує, що чотирьох-ядерний графічний процесор, становить до 50 відсотків швидше, зі стисненням без втрат пам'яті, приносить виграш в іграх, редагуванні відео, і візуально вимогливих додатків.

Нейронні нового iPhone двигун призначений для просунутого машинного навчання на всі фотографії з доповненою реальністю.

Обчислювальну потужність просто приголомшує.

Apple заявляє, що він може завершити до 5 трильйонів операцій в секунду порівняно з 600 млрд. В А11 біонічний.

Це дозволяє прискорити виявлення літака в Аркит, при включенні виразні Memoji, і Сценічне світло у вікні попереднього перегляду камери, які використовують в режимі реального часу машинного навчання.

А новий хз моделі iPhone поставляються з великою цінник, якщо врахувати, що під капотом, там буде багато охочих розщедритися на один з кращих мобільних технологічних пакетів навколо.

Нижня лінія, хоча, спогади безцінні. Проводьте більше часу з тими, кого ви любите, не технологію, щоб захопити їх.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама