"Коротше-2018": Олена Лядова, Світлана Бондарчук та інші зірки на закритті фестивалю


Опубликованно 10.10.2018 01:45

Володимир Вдовиченков та Олена Лядова

У Калінінграді завершився шостий російський кінофестиваль короткометражного кіно "Коротше". Церемонію закриття відвідали Олена Лядова, Володимир Вдовиченков, Світлана Бондарчук, Олеся Судзиловська, Олена Бабенко і багато хто інші зірки. SPLETNIK.RU розповідає, як це було.

1/16 Світлана Бондарчук

2/16 Володимир Вдовиченков та Олена Лядова

3/16 Олеся Судзиловська

4/16 Олена Бабенко

5/16 Аліка Смєхова

6/16 Jurata Гураускайте

7/16 Катерина Шпіца

8/16 Ігор Мішин з дружиною

9/16 Наталія Лесніковська

10/16 Юлія Хлиніна

11/16 Ганна Чуріна

12/16 Дар'я Повереннова

13/16 Ганна Банщикова

14/16 Наталія та Сергій Мокрицкие

15/16 Євгенія Храповицька

16/16 Оксана Міхеєва

Переглянути всі

Три дні, що тривав фестиваль "Коротше-2018", пролетіли як одна мить — і вони, як і передбачали організатори ще в самому початку, дійсно виявилися щасливими і незабутніми. І для тих, хто вперше приїхав на фестиваль і в перший раз побачив найзахідніше місто Росії, і для бувалих гостей огляду, і для розхвильованих учасників, дебютирующих в кіно, і для самих калининградцев, для яких фестиваль перетворився на важливу подію в житті міста.

Позаду конкурсні програми, гарячі суперечки в кулуарах, знайомство з містом, вечірки біля Балтійського моря, прогулянки по Куршської косі і танці до ранку — короткий (який виправдовує свою назву), але яскравий фестиваль підвів підсумки і попрощався з гостями до наступного року.

Володимир Вдовиченков та Олена Лядова

Світлана Бондарчук

Олена Бабенко

Ледве встигнувши відійти від веселої вечірки в Бурштиновому напередодні, зірки знову зібралися на святі кіно — на закритті фестивалю. Церемонія, за традицією, не пройшла в кінотеатрі "Зоря", де дають старт киносмотру, а в Центральному парку: спочатку урочиста частина з нагородженням переможців, після — перегляд робіт переможців. У цьому році, на відміну від кількох останніх років, не було дощу, так що кинопоказу під відкритим небом ніщо не завадило — до радісного здивування всіх.

Олеся Судзиловська

Юлія Хлиніна

Аліка Смєхова

В амфітеатрі парку не було вільних місць — безліч калининградцев прийшли подивитися короткометражне кіно, тим самим підтвердивши значимість для огляду міста. Про це у своїй вступній промові говорив і президент фестивалю — продюсер Сергій Сельянов:

Нам важливо, що місто полюбив фестиваль і чекав його, не уявляв свого життя без цього фестивалю. І мені здається, ми цього домоглися. Наш чарівний фестиваль підходить до кінця. Була дуже хороша програма — і конкурсна, і позаконкурсна. Фестиваль — це завжди трошки гра, і той, хто сьогодні нічого не отримає, все одно переможець, тому що навіть потрапити сюди, як і на олімпійські ігри, дуже-дуже непросто. Понад півтори тисячі робіт приходить на конкурс, а потрапляє в підсумку тільки 40. Ви нам потрібні для індустрії, для нашого російського кіно, і для світового — воно чекає на вас.

Сергій Сельянов

Наталія та Сергій Мокрицкие

Володимир Вдовиченков

Члени журі — Олена Лядова, Володимир Вдовиченков, Ігор Толстунов, Микола Лебедєв, Ігор Мішин, Євген Гришковець — вторили йому, оголошуючи переможців.

Ігор Мішин, Євген Гришковець, Ігор Толстунов, Микола Лебедєв

Олена Бабенко

Кращим у підсумку став фільм "Твою мать" Вікторії Рунцовой, представниці кіношколи "Індустрія" Федора Бондарчука. Приймаючи вітання, Вікторія зазначила, що Федір Сергійович незадовго до церемонії закриття дзвонив їй і бажав удачі — допомогло, грошовий приз та пам'ятний диплом дістався саме її фільму.

Його глядачі, які зібралися в парку, змогли оцінити в цей же вечір, як і роботи інших переможців. А гості вирушили прощатися з фестивалем на афтепаті — "Коротше", все вдалося!

Вікторія Рунцова

Переможці фестивалю "Коротше-2018":

Спецприз каналу "Будинок кіно преміум" — "Четвер".

Спецупоминание журі за жанр трагікомедії — "Рикошет".

Спецупоминание журі за оригінальність погляду — "Затамувавши подих".

Спецприз журі за самобутнє творче рішення — "Мене звуть Махаз".

Приз за кращий сценарій — "Вогонь".

Приз за режисуру — "Ні".

Кращий фільм — "Твою мать".

Світлана Бондарчук

Олена Лядова

Катерина Шпіца

Гості фестивалю "Коротше"

Команда фестивалю "Коротше"

Команда журналу HELLO!

Фестиваль "Коротше-2018"



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама