Нінтендо патент файли для гри бій телефон випадку


Опубликованно 11.10.2018 12:04

Нінтендо патент файли для гри бій телефон випадку

Патент не отримав, але в ньому міститься корпус з кнопками, які можна натискати на сенсорний екран смартфона для того, щоб грати в Мобільні ігри, які викликають ностальгічні класику минулого.

Патент описує чохол для телефону, який дозволяє перетворити ваш смартфон в гру хлопчик двійник, хоча справа не запускати себе ігри.

Замість цього, він дозволяє користувачеві натиснути на телефоні сенсорному екрані в точках, які відображають класичний кнопки гра хлопчик 1989 розмітки, а також квадратним отвором, що відтворює зовнішній вигляд екрана портативної консолі.

Однак, деякі шанувальники відеоігор підозрюю, що Nintendo подала патентну просто щоб запобігти інші компанії виходили з подібних випадках, замість того, щоб підготувати шлях для запуску офіційної гри корпус смартфона хлопчика.

"Вони, напевно, запатентувати, щоб ніхто інший не може зробити", - сказав один з користувачів Reddit. "Напевно, немає планів насправді зробити це".

Ось патент на гру Нінтендо випадку хлопчик телефоні поданими в Бюро по патентах і товарних знаків США.

Цієї можливості викликало побоювання, що подібні пристрої вже є на ринку — такими, як Hyperkin пристрою SmartBoy і консолі Wanle геймери можуть бути спрямовані юридичним відділом Нінтендо.

"Та й що зараз (Нінтендо) має патент, вони можуть відправити припинити і утримуватися, щоб Hyperkin," інший користувач Reddit сказав.

Але в той час як Nintendo вже давно ревно охороняють своїх брендів та інтелектуальної власності, сам додаток було б припустити, що такі пристрої, як SmartBoy Hyperkin не вплинуть на патент.

Це тому, що патент описує тільки механіку, використовуючи кнопки смартфон для роботи з сенсорним екраном нижче, на відміну від більш абстрактної ідеї ігри завантажити безкоштовно ігри для хлопчика на смартфон".

Хто не сумує за своєю старою грі хлопчик?

Навпаки, гаджети, як SmartBoy і Wanle геймерів консолі працюють по-різному, які містять вбудовану електроніку і навіть ігри.

Крім того, програма ще не була прийнята, з США по патентах і товарних знаках сайті класифікації статус "внесено нові справи — готовий до іспиту".

І хоча немає ніяких конкретних причин думати, що програма компанії Nintendo не буде успішним, тільки близько 55% патентних заявок, так що немає ніякої гарантії, що ще.

Додаток Нінтендо для гри корпус смартфона хлопчик йде по гарячих слідах зростаючої популярності ретро відеоігри.

Міні-несе і на SNES консолей (як від Nintendo) були за останні пару років потужні удари, в той час як Sony недавно кинувся в бій з її дебюту на PlayStation класика.

А враховуючи, що заявка на патент Nintendo, в якому, як видається, мають пряме відношення таких пристроїв, як консоль Wanle геймерів, це просто може бути, що це перший крок в Nintendo насправді виробляти ностальгічна гра хлопчик-розширення стиль для смартфонів.

Ми можемо тільки сподіватися.

Ця стаття спочатку з'явилася на сонце і було відтворено з дозволу.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама