Анна Седокова, Аврора і Олена Летюча в ролі моделі на показі Yakubowitch сезону весна/літо-2019


Опубликованно 18.10.2018 01:49

Анна Седокова, Аврора і Олена Летюча в ролі моделі на показі Yakubowitch сезону весна/літо-2019

Анна Сєдокова

13 жовтня стартувала Mercedes-Benz Fashion Week Russia — Москва приймає естафету огляду весняно-літніх колекцій від інших модних столиць, де покази відбулися минулого місяця. Розклад московської Тижня не менш насичене — світській публіці доводиться досить оперативно переміщатися між головними локаціями, щоб нічого не пропустити. Вчора, 15 жовтня, у Музеї Москви свою нову колекцію презентувала Олена Ахмадуліна, а в ЦВЗ "Манеж" пройшов показ бренду Yakubowitch. Гостями дизайнера Ольги Якубович цього вечора стали Анна Седокова, Юлія Барановська, Аврора, Марія Шумакова, Катерина Одинцова і багато інших.

Ну а головною зіркою на подіумі стала Олена Летюча, яка виступила в ролі моделі — телеведучої дісталася почесна роль открваыть і закривати показ. Перед публікою Олена з'явилася в ефектному образі готичної нареченої, продемонструвавши мереживний наряд, доповнений парасолькою з шифоновою фатою. Також Летюча приміряла строгу чорну сукню-футляр з хутряною обробкою.

Олена Летюча

Чесно скажу, я не хвилювалася. Навпаки, жартувала перед виходом на подіум: якщо я впаду, це буде дуже ефектно, і показ точно запам'ятається,

— розповіла Олена.

Але зірка даремно турбувалась — дефіле обійшлося без пригод. З образом фатальний пані зірка впоралася, адже досвід участі в шоу у неї вже є — телеведуча брала участь у показі Якубович і в минулому році.

Анна Седокова

Аврора

Юлія Барановська

Катерина Одинцова

Єлизавета Арзамасова

Марія Шумакова

Світлана Мастеркова

Рената Піотровські

Ясміна Муратовіч і Ольга Якубович



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама