Ноутбуки мають повністю (стильний) новий погляд


Опубликованно 26.10.2018 22:35

Ноутбуки мають повністю (стильний) новий погляд

Компанія показала свою нову лінійку ноутбуків/планшетних пристроїв на пишні заходи в Сіднеї у вівторок. Виробник ПК spruiked свій новий шкіряний привид Фоліо круг (звідси і їх бажання для вас, щоб відчувати запах його), яку він нещодавно запущений, а також відкриття свого нового 4-го покоління ноутбук серії 360.

Якщо є одне слово, компанія HP хоче, щоб ви гадаєте, коли справа доходить до його Фоліо привид комп'ютерів, це стиль.

Виступаючи на заході, Харві Норман, головний виконавчий директор Кеті сторінки, який курирував процес проектування, розповів про те, як вона хотіла побачити більш модною і естетично привабливим обчислювальною технікою в її роздрібних магазинах.

"Я не знаю про вас, але коли мені дуже подобається комп'ютер або телефон, я гладжу їх," вона жартувала з глядачами. Але вона не стає це бажання з комп'ютерів, вона побачила в її магазинах. Зазвичай вони виглядали однаково, були практично однорідні за своєю кольоровою гамою і були продані на запаморочливій список специфікацій.

"Ми знали, що у них були плани, ми хотіли щось, що виглядало добре", - сказала вона. Зокрема, вона хотіла лінійку ноутбуків, які б звернутися до жінки, почуття смаку і моди.

Це повідомлення було підкріплено керівник НР дизайн, Стейсі Вульф, який сказав, що команда дизайнерів вирішив зробити пристрій, який "займається почуттів". Комп'ютер, який був більше схожий на меблі, ніж шматок заліза.

В результаті асортимент компанії Спектр Фоліо, який поставляється в 13-дюймовий (33 см) і 15 дюймів (38см) дизайн. Незважаючи на те, що загорнуті в шкіри, вона гнучка і можна скласти в різних режимах, для використання в якості планшета, ноутбука або сідати його, щоб дивитися телевізор і фільми.

Стратегія проектування може виплачувати дивіденди, якщо HP зможе залучити модою технар.

Новини.ком.ау у цій руки з новими комп'ютерами і вони красиво оформлені. Вони тонкі, легкі ваги пристрою і "коричневий" шкіряна обшивка і шити-це просто чудово.

Але вони не приходять дешево. Коли вони потрапили в наступному місяці австралійські магазини, комп'ютери привид Фоліо починаються від $2999. Як і слід було очікувати, за таку ціну є набагато більше, щоб ці комп'ютери не вітаючи естетичний дизайн.

Всередині є 8-го покоління Intel ядро процесор i7, 8 ГБ оперативної пам'яті до 16 ГБ і 256 ГБ і 2 ТБ SSD накопичувача.

Там буде можливість отримати 4K ультра високої чіткості екран з роздільною здатністю 3840 x 2160 і функціональність сенсорного екрану.

Цікаво, є можливість підключення 4G LTE, так що ви завжди можете залишатися на зв'язку, навіть без Wi-Fi доступ.

Ноутбуки поставляються з пером/ручкою, який HP говорить, і всі нові технології, що наділяє його 4000 рівнів чутливості, так що ви можете робити речі, як нахил пера, щоб змінити ступінь затінення і т. д.

Асортимент ПК має вбудовану систему Bang & Olufsen з чотирьох динаміків фронтальної колонки і компанія говорить, що комп'ютери можуть зробити 18 годин автономної роботи на одному заряді.

Так добре, ви навіть можете відчувати запах його..youtube-iframe {display: block;height: 0;overflow: hidden;padding: 0;padding-bottom: 56.25%;position: relative;margin-bottom: 20px;}.youtube-iframe iframe {border: 0;bottom: 0;height: 100%;left: 0;position: absolute;top: 0;width: 100%;}

HP також представила свій новий 360 ноутбук серії, демонструючи 13 дюймів (33см) НР привид x360 кабріолет і 15 дюймів (38см) версії, а також 14 дюймовий (35см) на x360 ноутбук EliteBook 1040 Г5 яких НР викликає свого першого бізнесу-трансформер з гігабіт-клас з 4G LTE з'єднання.

На ПК поставляються в двох колірних рішеннях: темний Ясен срібло з оздобленням міддю і новий Посейдон синій з блідо-латунь обрізки.

Конвертовані ноутбуки можуть похвалитися склом Gorilla сенсорний екран з підтримкою 4K і одночасно перо і сенсорний відповідь.

Привид НР і X360 13 і Spectre x360 так 15 буде з'явиться в магазинах в найближчі місяці.

Сильний акцент НР щодо ефективності і безпеки очевидна.

Вони упаковані з деякими з Intel і самими потужними чіпами Nvidia, так що продуктивність повинна бути на вищому рівні.

Діапазоні 360 призначений для бізнесу і творців контенту і обіцяє вражаюче термін служби акумулятора більше 22 годин на одній зарядці для Примари на x360 13 і 17 годин для Примари на x360 15, повідомляє HP.

"Факультативний гігабіт-класу LTE 4G 13-дюймовий пристрій і ультра-швидкий Wi-Fi Інтернет до 1 гігабіта швидкість завантаження на обидва пристрої забезпечують можливість підключення практично в будь-якому місці," компанія говорить.

НР любить ставити сильний акцент на безпеці і кібербезпеки, яка проявляється в таких компонентах, як сканер відбитків пальців і веб-камера вимикач, який відключає камеру, забезпечуючи додаткову конфіденційність і захист від хакерів.

“Традиційні межі між особистим і професійним життям розмиваються. Люди хочуть, щоб технології, які легко пристосовується до того, як вони живуть і працюють, а також пристрої, які дозволяють їм висловити, хто вони як особистості," Кріс ціною, режисер персональних систем HP в південній частині Тихого океану, йдеться в заяві, збігається з австралійським стартом.

"Наш останній привид і елітних нововведення забезпечують безпомилковим відчуттям стилю, а також встановлюючи нові стандарти продуктивності, зв'язок і безпеки".

Як з Фоліо діапазон, ноутбуки Привид в 360 раз з'явиться в магазинах з листопада. З Xbox 360 13 Як очікується, буде доступна в листопаді в Харві Норман, JB Привіт-Fi HP в інтернет-магазині за стартовою ціною $2199, в той час як привид x360 так 15 буде починатися від $3599, коли він з'явиться в магазинах в найближчі місяці.

До ноутбук HP EliteBook і X360 доступний вже зараз за стартовою ціною $2930.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама