Софія Капкова, Світлана Устинова, Андрій Звягінцев і інші гості прем'єри фільму Кирила Серебренникова "Після Літа"


Опубликованно 27.10.2018 19:01

Софія Капкова, Світлана Устинова, Андрій Звягінцев і інші гості прем'єри фільму Кирила Серебренникова

Світлана Устинова, Софія Капкова та Ілля Стюарт

Понеслася. Світське життя в Москві набирає обертів. Вчора, наприклад, в Інституті "Стрілка" відбулося відкриття Міжнародного фестивалю документального кіно про міську культуру та життя сучасного суспільства Center Festival. І стартував огляд з прем'єри фільму Кирила Серебренникова "Після Літа".

Захід відвідали багато зіркові друзі та колеги Серебренникова: режисер Андрій Звягінцев, музикант Рома Звір, Софія і Сергій Капковы, журналісти Олексій Пивоваров, Софіко Шеварднадзе, актриси Світлана Устинова, Олександр Ревенко та інші.

Ілля Стюарт і Світлана Устинова

Софія Капкова

Сергій Капков

Андрій Звягінцев

Олександр Горчилин (актор "Гоголь-центру")

Олексій Боків і Софіко Шеварднадзе

Наталія Туровникова

І, звичайно, показ не могла пропустити команда фільму, яка приїхала на чолі з продюсером Іллею Стюартом і виконавцем головної ролі Олександром Кузнєцовим.

"Після Літа" — документальний проект Кирила Серебренникова. Зйомки стрічки проходили паралельно з роботою режисера над художньою картиною "Літо".

Фільм розповідає про долі прототипів героїв "Літа" — Віктора Цоя, Майка Науменко і молодих людей, які надихали не одне покоління вільних музикантів.

У Москві Center Festival, нагадаємо, продовжить свою роботу до 9 вересня. А з 13 по 16 вересня він пройде в Санкт-Петербурзі. У програмі значаться російські прем'єри документальних хітів поточного фестивального року, які досліджують питання міського та громадського устрою.

Світлана Устинова

Рома Звір

Олексій Пивоваров

Мурад Османн

Антон Севідов

Михайло Зигар

Олександра Ревенко (акторка "Гоголь-центру")

Олександр Кузнєцов (актор "Гоголь-центру")

Філіп Авдєєв (актор "Гоголь-центру")

Артем Шевченко (актор "Гоголь-центру")

Євгенія Афонська (акторка "Гоголь-центру")

Тетяна Сімакова (головний редактор The Village) і Майя Кузіна (куратор Center Festival і спеціальних проектів Центру документального кіно)



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама