Ксенія Раппопорт, Марія Миронова, Чулпан Хаматова, Діана Вишнева та інші на концерті фонду "Артист"


Опубликованно 12.11.2018 16:21

Ксенія Раппопорт, Марія Миронова, Чулпан Хаматова, Діана Вишнева та інші на концерті фонду

Ігор Верник, Ксенія Раппопорт, Марія Миронова, Євген Миронов

У минулі вихідні на сцені московського театру "Гелікон-опера" відсвяткував своє десятиріччя благодійний фонд "Артист". Перший круглий ювілей вирішено було відзначити концертом "Визнання в любові", в якому взяли участь видатні артисти різних жанрів.

Разом цим ввечері зібралися Марія Миронова, Ксенія Раппапорт, Аліса Фрейндліх, Чулпан Хаматова, Євген Миронов, Діана Вишнева, Ігор Верник, Леонід Ярмольник, Алла Демидова і багато інших. Серед гостей вечора також були Сергій і Софія Капковы, Олексій та Ірина Кудрины, Андрій Фомін, Маша Федорова і не тільки.

Марія Миронова

Марія Миронова і Хибла Герзмава

Софія Капкова

Ігор Верник і Аліса Фрейндліх

Алла Сігалова та Євген Миронов

Маша Федорова

Віра Васильєва

Алла Сігалова і Костянтин Райкін

Євген Миронов

Програма вечора вийшла дуже різноманітною: народні артисти Росії Євген Миронов і Чулпан Хаматова виконали танець з фільму "Синдром Петрушки", прима Маріїнського театру Діана Вишнева і Володимир Малахов показали балетний номер "Старий і я", народна артистка СРСР Аліса Фрейндліх прочитала вірші Миколи Гумільова та Анни Ахматової, а народна артистка Росії Хибла Герзмава заспівала романси на музику Петра Чайковського.

Аліса Фрейдліх

Інна Чурікова

Алла Демидова

Чулпан Хаматова

Чулпан Хаматова та Євген Миронов

Костянтин Райкін

Хибла Герзмава

В'ячеслав Полунін

Володимир Малахов і Діана Вишнева

Владислав Лантратов і Марія Александрова

Ігор Верник

Юрій Башмет з онуком Грантом Башметом

Чулпан Хаматова та Євген Миронов

Заслужена артистка Росії Марія Миронова прочитала лист Чарлі Чапліна до дочки Джеральдине, написане в 1965 році, в якому він просить не втрачати грунт під ногами, як би високо не злітала артистка. Образ великого коміка став сполучною ланкою між усіма номерами — у фіналі вечора легендарний казанок і сюртук приміряли всі артисти.

Чулпан Хаматова, Ігор Верник і Діана Вишнева

В рамках благодійного концерту відбулося і вручення спеціальної премії фонду "Визнання" — почесної нагороди удостоюються діячі мистецтв за багаторічний внесок у розвиток культури країни.

Юрій Стоянов і Чулпан Хаматова

Цього року премію вручили одразу 27 артистам, режисерам, балетмейстерам, директорам театрів і критикам, чий стаж в професії перевищує 40 років. Серед лауреатів були кінорежисер Марлен Хуцієв, народний артист Росії Ігор Ясуловіч, викладач Академії російського балету імені Ваганової Ірина Генслер і багато інших. Згадали в цей вечір і пішли від нас улюблених артистів — Олега Табакова, а також Миколи Караченцова, який помер минулої п'ятниці, напередодні свого 74-го дня народження.

Ігор Ясуловіч

Основне завдання фонду, засновниками якого є народний артист Росії Євген Миронов, заслужена артистка РФ Марія Миронова, народний артист Росії Ігор Верник, актор театру і кіно Леонід Ярмольник і продюсер Наталя Шагінян-Нідем, — адресна допомога ветеранам театру і кіно, які опинилися в складній життєвій ситуації. Не забули організатори про свою місію і в свято — всі зібрані кошти будуть направлені на програму допомоги благодійного фонду "Артист".

Ігор Верник, Євген Миронов, Марія Миронова і Леонід Ярмольник

Сергій Капков

Олексій та Ірина Кудрины

Алла Сігалова

Олександр Кибовский

Вадим Верник

Андрій Фомін і Сергій Капков

Ольга Голодець



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама