Олена Лядова, Володимир Вдовиченков, Максим Віторган та інші на прем'єрі фільму "Лоро"


Опубликованно 14.11.2018 01:55

Олена Лядова, Володимир Вдовиченков, Максим Віторган та інші на прем'єрі фільму

Володимир Вдовиченков та Олена Лядова

Не так давно один із найстаріших кінотеатрів Москви "Ілюзіон", розташований в легендарній висотці на Котельнічеській набережній, відкрився після реконструкції. Дивитися фільми в оновлених історичних інтер'єрах спрямувалися не тільки сінефіли, але світська публіка — вчора, 22 жовтня, в кінотеатрі відбулася прем'єра нового фільму італійського режисера Паоло Соррентіно "Лоро".

Оцінити нову кіносатиру від творця фільму "Велика краса" в "Ілюзіон" прийшли Володимир Вдовиченков, Олена Лядова, Максим Віторган, Олександра Ревенко, Ірина Хакамада, Павло Дерев'янко та багато інших знаменитостей.

Олена Лядова і Володимир Вдовиченков

Максим Віторган

Ірина Хакамада

Інтерес до картини, втім, був величезний ще до її виходу, адже режисер ризикнув перенести на екран життя скандального італійського політика Сільвіо Берлусконі.

"Лоро" перекладається з італійської як "вони", а сам режисер зазначив, що задумував свій фільм не як байопік про одну людину, а швидше як портрет нації, точніше, тієї її частини, яку автор називає нуворишами-італійцями. Берлусконі ж лише є найбільш яскравим представником цього прошарку суспільства. Однак свого головного героя Соррентіно пропонує глядачам теж розглянути з іншого ракурсу.

Максим Віторган

Ірина Хакамада

Необхідно було зняти фільм, щоб подивитися на нього іншими очима, розповісти про болі, страхи цієї людини і зрозуміти його мотиви,

— зазначив режисер.

У російський прокат фільм вийде 25 жовтня.

Олександра Ревенко

Ян Ге

Ірина Вилкова

Павло Дерев'янко з Дариною Мясищевой

Ірина Чеснокова

Олексій Попогребський та Ігор Волошин

Петро Ануров з дружиною

Антон Долін

Амбарцум Кабанян



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама