Чи справді вона може бути наступна велика тенденція в медичних технік?


Опубликованно 14.11.2018 04:00

Чи справді вона може бути наступна велика тенденція в медичних технік?

У цей момент потенційний продукт подається до думки міхур стадії, але компанія подала патент на ідею у Великобританії, Блумберг повідомив на цьому тижні.

Бізнес-виданню підтвердили ідею продукту, з людей, близьких до проекту, що підтверджують його цільових споживачів, що проживають у великих містах, особливо в Азії, де забруднення повітря особливо погано.

Патент на "портативний очищувач повітря" з потенціалом для включення функції навушників, за даними анонімних джерел.

Офіційно, прес-секретар Дайсон заявив, що компанія "ніколи не коментує технологій ми може або не може бути розвитку".

Огляди: пристрої Дайсон вирішення проблеми забруднення повітря, алергії в будинку

Недавнє дослідження, проведене Всесвітньою організацією охорони здоров'я і Берклі Землі, показав, що дихання у забруднення повітря у великих містах є такі ж згубні наслідки для здоров'я куріння сигарет. В Канпурі, Індія — найбільш забруднене місто — дихати зовнішнього повітря склала куріння близько 7-8 сигарет в день, в плані токсинів. Порівняно, австралійських міст були приблизно еквівалентно курячи третю сигарету в день.

Після переїзду агресивно на ринок очищувач повітря, Дійсно швидкий, щоб вказати на проблеми здоров'я, пов'язані із забрудненням повітря.

Є вже продукти носяться очищувач на ринку роздрібної торгівлі в основному в Азії. Але, відверто кажучи, вони виглядають трохи безглуздо і більшість австралійських споживачів не буде спійманий мертвих носити таку особу або гаджет шиї у громадських місцях.

Цей портативний очищувач від компанії Airvida був зроблений на сайт Groupon недавно у Великобританії.

Але деякі пророкують великі речі для переносний очищувач повітря.

Звіти про патентні Дайсон прийшов всього через тиждень після того, як лондонський аналітик Пол Бреммер написав запис у блозі, заявивши: "очищувачі повітря носяться наступний Fitbit в Техніка здоров'я і Дайсон призведе шлях".

У своїй статті він об'єднав аналіз патентних даних і зростання наукових досліджень та обізнаності споживачів про шкідливість забруднення повітря, щоб припустити, що очищувачі повітря носяться стає все більш популярним гаджетом в найближчі роки.

"Споживча обізнаність про забруднення повітря зросла до 2018 року, з новини, опубліковані на зв'язок між забрудненням повітря і когнітивного інтелекту, боротьби з забрудненням повітря і серцевими проблемами, забрудненням повітря і астми, забруднення повітря і недоумства, цей список можна продовжувати", - написав він.

"З більш ніж 54,5 відсотка населення світу живе у містах, ця проблема в глобальному масштабі."

З такими компаніями як Дайсон прагне просунути обізнаність споживачів про шкідливість забруднення повітря, він вважає, що споживачі були "грунтоване" прийняти такий пристрій.

"Я прогнозую, що Дійсно буде випускати шкарпетки очищувач повітря у найближчі 18-24 місяців, і що портативні пристрої очищення повітря буде такою "великою" здоров'я-технік тренд", - написав він.

У будь-якому разі, якщо вони стають що Австралія не буде цільового ринку. Виступаючи на новини.ком.au в серпні, коли компанія запустила свій новий будинку очищувачі повітря, інженер Дайсон Джессіка Роулі зазначив, що погана якість повітря не є серйозною проблемою серед австралійців.

"В Китаї і Південній Кореї є реальна обізнаність про проблему якості повітря", - сказала вона. "Але в таких країнах, як Австралія, є не дуже, щось на зразок ринкового простору, де забруднення зовнішньої дуже погано."



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама