Помічник Google набагато зручніше тепер і на iPhone


Опубликованно 26.11.2018 09:20

Помічник Google набагато зручніше тепер і на iPhone

Нахабний оновлення для Google помічник додаток на iOS відкрив новий спосіб для користувачів iPhone, щоб отримати доступ до голосової підтримкою пошукового гіганта цифровий помічник.

Остання версія помічник Google додана підтримка ярликів Siri, і в результаті користувачі iPhone тепер можуть використовувати свій голос, щоб попросити помічника Google, щоб робити речі для них, але вони ще мають пройти через Siri.

По суті, кажучи щось на кшталт "Привіт, Siri, в Google" ви можете попросити Siri зателефонувати помічникові від Google AI і почнуть видавати ваші вимоги до неї замість.

Це трохи незграбним, не кажучи вже про досить цікавому шлюбі двох цифрових помічників, але деяким користувачам подобається.

Google має більш складний цифровий помічник, порівняно з Apple, багато в чому завдяки величезному обсягу даних, пошук даних в інтернет і підтримки він збирає, тому деякі користувачі iOS З ЗАДОВОЛЕННЯМ, щоб мати можливість вибору, і поліпшена сумісність.

Інші просто думають, що це смішно злиття конкуруючих голосових помічників, як Google намагається зробити свій цифровий помічник менше другого сорту на пристроях iOS.

"Гей Siri, о'кей, Google Cortana, щоб запитати Алекса, якщо вона буде добрий як грати Spotify в кухні", - пожартував один з користувачів Twitter, об'єднуючи всі головні фахівці від провідних технологічних компаній, включаючи Microsoft і Amazon.

Я люблю "ОК Google" ярлик Siri. Супер круто— Хобі Хеннінг



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама