B&про H9i коментар: розкішний прослуховування приходить на чималу ціну


Опубликованно 05.12.2018 08:55

B&про H9i коментар: розкішний прослуховування приходить на чималу ціну

Вони стильні, зручні і справляють потужний звук. Але коли мова йде про "технології розкоші" це платить, щоб діяти з обережністю.

Навушники розроблені нагородами данська дизайнер Якоб Вагнер. Якщо ви чуєте щось подібне і автоматично думаю, що таку заяву перекладається як "це буде дорого", то ви абсолютно праві.

Висока-кінець навушників в роздріб за $799, що робить його важко для них, щоб конкурувати з аналогічними пристроями на ринку.

Тим не менш, вони роблять чудову роботу, і при цьому значно дорожче, ніж аналогічні навушники, вони будуть звертатися до певного дизайн-свідомих споживачів, які люблять розкішні відблиски на свої гаджети.

Над дизайном вуха-це супер зручно і означає, що ви можете з радістю носити їх протягом тривалих періодів.

Звук

Як і слід було очікувати H9i навушники — який був запущений на початку цього року і є правонаступником навушники компанії Н9 — Excel, коли справа доходить до якості звуку.

Вони дають чіткий і ясний звук, який пестить перетинки, а не бити їх, навіть на великій гучності. Вони виробляють багатошаровий звук, який, безсумнівно, задовольнить найвибагливіших слухачів.

Кожен динамік має 40мм електро-динамічна акустична система драйвер, який виштовхує потужний звук. Вони могли б піти крихітна трішки голосніше, але це просто фантастика — вони дуже добре повинні.

Шумозаглушення технології-це добре повсюдно в ці дні і передові технології в&o шумозаглушення не є винятком.

Компанія поліпшила його скасування шуму, зокрема, в діапазоні частот, де людські голоси сиджу. Так що якщо шум, який ви хочете скасувати з найбільш галасливих дітей, це оновлення буде радувати. Є також режим прозорості, якщо ви хочете чути навколишні звуки.

СЕНСОРНЕ УПРАВЛІННЯ

Зовнішню поверхню правий навушник має сенсорне управління, яке дозволяє вам зробити паузу, пропустити, відповідати на дзвінки і регулювати гучність з натисніть і жестів на алюмінієвий трек майданчик. Я був схвильований цією можливістю, але в кінцевому рахунку це трохи засмучує.

Чутливість сенсорної панелі не дуже, і це відчуває себе трохи незграбним час від часу. Це важко зробити саме те, що ви хочете кожен раз, коли ви проводите.

Наприклад, ви ковзаєте від дна до верхньої частини сенсорної панелі, щоб включити режим прозорості, ви посуньте вниз, щоб виключити шумозаглушення, натисніть на паузу і провести пальцем круговими рухами, щоб включити гучності вгору або вниз.

При натисканні, є невеличка затримка, яка змушує замислитися на секунду, якщо він зареєстрував ваші дотики і це дійсно хіт і Міс, коли ви намагаєтеся регулювати гучність, ускладнюється тим, ви не можете бачити, що ти робиш.

Сказавши, що це варто скачування Серії B&O додаток і пройшовши через міні-підручник, щоб дізнатися різні жести.

Соні ВГ-1000XM3 бездротові навушники (які ви можете знайти за $430 і $499) мають ті ж жести трекпеда але по функціональності набагато краще.

Правий навушник має сенсорне управління, яке дозволить вам, пауза, перемотування і регулювання гучності з різних жестів, але система потребує поліпшення.

Особливості

Завдяки датчику наближення, навушники автоматично призупинити, коли ти їх знімеш це досить унікальна особливість. Це займає секунду, але музику або подкаст буде зупинити відтворення, а потім знову почати, як тільки ви помістіть їх назад.

Це приємно, і це справді корисно, коли ви хочете, щоб зірвати їх швидко прибрати, щоб поговорити, не турбуючись ні про що призупиняючи.

На відміну від деяких своїх конкурентів, немає голосовий помічник техніка, яка може вимкнути деяких людей, так як немає потенціал сумісності зі смарт-помічників, таких як о'кей, Google, наприклад.

В результаті, коли хтось дзвонить, в навушниках не сказати вам, хто дзвонить, він просто дзвонить. Ви також отримаєте оновлення батареї, коли ви помістіть їх так далі ви будете мати, щоб перевірити додаток, щоб побачити стан батареї.

Навушники поставляються з 1,2 м аудіо кабель з роз'ємом 3,5 мм, 1,25 м кабель USB-A на USB-з кабель, адаптер польоту і досить хорошим чохлом.

МАТЕРІАЛИ ТА КОНСТРУКЦІЇ

Це легко визначити якість матеріалу навушників, які виготовлені з анодованого алюмінію, натуральної шкіри і м'яких шкіри ягняти. Я отримую враження, що вони будуть тривати довгий час, можливо, даючи їм перевагу над суперниками. Як я вже раніше зазначив, шити на подушечки на популярні навушники Bose має дратівливу звичку погіршується після року чи двох, що потребують заміни, як піна виривається з під шкіряний кожух на подушках.

Б&o також пропонує такі заміни, але також робить його набагато легше. Амбушюри, які є частиною навушників, швидше за все, носити вниз — поп самий швидкий поворот, який є дійсно хороша особливість конструкції, як це робить його легше для їх захисту і в кінцевому підсумку замінити їх у разі необхідності.

Будучи в стані легко зняти амбушюри є продуманим елементом дизайну.

Навушники обіцяють 18 годин бездротовий шумозаглушенням відтворення від однієї зарядки, або ви можете отримати 24 годин на одній зарядці при використанні провідний варіант.

Це також добре, щоб побачити, як B&O забезпечує змінний акумулятор (770mAh) з цими навушниками, видаленням вбудованого старіння, що і інші навушники завжди є. Так що поки ви платите багато, ви повинні очікувати, що вони мають тривалий термін служби.

На відміну від аналогічних пристроїв, немає складна конструкція. Замість амбушюри можуть обертатися на 90 градусів в одному напрямку, щоб дозволити їм сидіти плоско на поверхні.

Комфорт

Вони серйозно зручні, мабуть найбільш зручні навушники, які я використовував. Піни пам'яті на більш-амбушюри товсті без навушників виглядають занадто громіздкими на голові.

Вони виглядати і відчувати себе чудово, але підходить не ідеально. Міцний металевий каркас, увінчаний шкіри, який тримається на голові не дуже щільно затискач, який може змусити їх рухатися навколо трохи, якщо ви вихляете в голову.

Мій партнер узяв їх, щоб носити в тренажерному залі і скаржилися, що вони були трохи занадто великий для її голови, особливо якщо вона переїжджала..youtube-iframe {display: block;height: 0;overflow: hidden;padding: 0;padding-bottom: 56.25%;position: relative;margin-bottom: 20px;}.youtube-iframe iframe {border: 0;bottom: 0;height: 100%;left: 0;position: absolute;top: 0;width: 100%;}

Є ВОНИ КОШТУЄ?

Якщо є одна річ, я буду радий витратити трохи грошей, це пара гарна якість бездротові навушники.

Як преміум-смартфонів (iPhone хз максимум що може коштувати північ від $2000) продовжують рости в ціні, ви почуєте аргумент, що якщо ви порушите його вниз по часу витрачається на пристрої, це не обурливо платити стільки грошей за них. Є привабливий, правда на цей аргумент, а враховуючи, що я використовую кожен день мої навушники на роботі, в дорозі або вдома, це легко виправдати готові викласти трохи грошей, якщо ви сплачуєте за якість і довговічність. Ви отримаєте як тут, але цього може бути недостатньо.

Вони дуже красиві і звучать чудово. Але якщо ви дійсно цінуєте стильні, естетичні, важко виправдати платити $799 за пару таких, коли ви можете отримати зіставні бездротові навушники від Bose або Sony за сотні доларів дешевше.

Коли справа доходить до якості звуку і виглядають вони отримують велику галочку, але є пара областей, де навушники не дотягують. По ціннику вони повинні бути майже ідеальні і вони просто не.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама