Ідеальний смартфон для дітей це Різдво


Опубликованно 20.12.2018 17:05

Ідеальний смартфон для дітей це Різдво

У мій час (так, я відчуваю, що я можу сказати, що), він був набагато більш просте питання, щоб розглянути. Найгірше, що можна було зробити витівка дзвінки, надсилати текстові повідомлення грубіянити або витрачати занадто багато часу на Ігри змії. Але з соціальними медіа і нескінченної порочності інтернет зараз щільно прилягають у наших кишенях, недоліком даючи дитині смартфон може переважити переваги легкого контакту.

Нещодавнє опитування на сайті порівняння споживчих шукач.ком.АУ більш ніж 2000 батьків, показав, що 17 відсотків австралієць діти 12 років і під власний смартфон.

Дослідження показало, що в той час як середній вік для дітей, щоб отримати свій перший смартфон-сім, деякі мають власний пристрій, як молоді, як чотири. Більшість батьків, які не дали своїй дитині смартфон сказав, що вони планували зробити це у віці 13 років.

Основні причини для батьків давати дитині смартфон включає в себе наявність запасних пристроєм більш зручної (20 відсотків), потрібно зв'язатися зі своїм дитям протягом дня (20 відсотків), або їх дитина під час поїздки в школу і зі школи поодинці (19 відсотків).

Деякі батьки були раді просто дати своїм дітям свої старі пристрої.

Якщо ви думаєте вручення вашого малюка зі смартфоном, існує ряд дешевих телефонів на ринку, які могли б зробити роботу.

Але для зацікавлених батьків, одним з кращих є, ймовірно, пристрій від австралійської компанії кібер-безпеки називають сімейні зони.

Компанія випускає хмарне програмне забезпечення, яке дозволяє батькам контролювати всі підключені до інтернету пристрою в будинку через один центральний вузол. Сімейні зони спільно з Alcatel, щоб провести один ФЗ, смартфон з вбудованим програмним забезпеченням для забезпечення тієї ж функції безпеки, що дає батькам душевний спокій.

Він надає батькам безпрецедентний контроль над екранного часу і доступ до соціальних медіа, додатків та ігор. Ви можете обмежити кількість часу, витрачений на певні програми, або їх взагалі заборонити і контролювати те, що ви дитина робить на своєму пристрої. Якщо ви турбуєтеся про них, які грають зараз Fortnite в ліжку всю ніч, це пристрій, який ви хочете.

Один ФЗ дає батькам реальний контроль над тим, як діти використовують свій смартфон.

Один ФЗ продається за ціною $199 з безкоштовною доставкою і поставляється з безкоштовним $20 Вулворта мобільні SIM-карти.

Технологічні гіганти, як Google (що дизайн операційної системи Android і iPhone виробник Apple недавно представила новий батьківський контроль додатків на своїх пристроях, але діти як молоді як сім, як повідомляється, знаходять способи їх обійти.



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама