Apple підтверджує, що пристрої iPad Pro є Бент


Опубликованно 21.12.2018 11:10

Apple підтверджує, що пристрої iPad Pro є Бент

На цей раз, в iPad Pro є в центрі "Bendgate скандалу 2.0" після того, як користувачі виявили, що їх пристрої були доставлені з помітними вигинами.

При відкритті свого нового айпади, клієнти поспішили розмістити в соціальних мережах, перевіряти, якщо у інших були схожі проблеми. Однак припущення щодо причини різноманітні. Деякі звинувачують родове зносу, в той час як інші були непохитні своїх пристроїв були доставлені в зігнутому стані.

Тепер, в інтерв'ю межі, Яблуко підтвердили деякі 2018 плюси iPad були відправлені з різними вигинами.

І обгрунтовано, клієнти не задоволені.

@Apple, я обіцяю, якщо я коли-небудь того, і iPad, і він приходить загнеться, я буду посилати його назад, і ви будете давати мені відігнутий один. Дурна річ, яку я коли-небудь чув. За гроші, ви повинні бути краще.— Джош Меррітт (@joshemerritt) 20 грудня 2018 року

Мені шкода. Якщо Apple прислав мені загнув про iPad я б зробила з яблуком Всі разом. Це не припустимо Яблуко. Зберися @яблука @tim_cook— Адам Mckeithan (@Adammck) 20 Грудня 2018 Року

Незважаючи на помітний перегин в алюмінієвий корпус, Apple заперечує, що це дефект товару. Натомість проблема була віднесена до "побічним ефектом процесу виготовлення пристрою".

Коли iPad Pro створений, планшета проходить процес охолодження, з участю металевих і пластикових компонентів пристрою. Компанія Apple стверджує, що ця процедура може викликати незначне згинання клієнти спостерігали, як в 11-дюймової та 12.9-дюймових моделей. користувачі iPad вже сказали, що це "нормально".

За даними технологічний гігант, загин не впливає на використання iPad, не повинне погіршуватися з плином часу. Але враховуючи всю історію Apple з побоювання, клієнти скептично.

Ви були б щасливі, отримавши зігнуті айпад? Компанія MacDonaldTrump користувачів не було. Джерело: Сайт MacRumors

Відповідь компанії Apple було запропоновано після того, як кілька користувачів на форумі MacRumors повідомили про проблеми після їх поставки планшет приїхав. Користувач MacDonaldTrump відрізав фотографію невеликий вигин, запитів, якщо інші шанувальники Apple мали подібні дефекти. Багато робив.

І це не тільки ті, хто на форумі, що знайшли питання. JerryRigEverything YouTube канал, випробував на міцність в iPad Pro в листопаді, знаходячи його зігнуло навпіл з мінімальними зусиллями.

Користувачі помітили вигин був більш вираженим на LTE-моделей з-за пластикової смуги, що розділяє дві плоскі алюмінієві сторін.

Це не перший раз, коли Apple була змушена випустити заяву після того, як суспільний резонанс. Технологічний гігант побудував міцний відновити ляпів пристрою.

У 2010 році під час "антеною" фіаско, за словами Apple iPhone 4 і клієнти їх просто тримайте телефон неправильно з-за проблем з якістю прийому були виділені. Кілька років потому, фанати технологій були вражені оригінальної "скандал Bentgate", де iPhone 6 потрапив під вогонь для гнуття в народну кишеню.

Фанати Apple також постраждали через сенсорний екран помилки "сенсорний хвороби", безліч додатків, примусове U2 альбом на iTunes і ймовірного уповільнення айфонів на нові релізи смартфон.

Apple стверджує, що не було істотного зростання прибутковості на iPad Pro, так як проблема була виявлена. Однак, якщо більше клієнтів отримаєте незадовільну, айпади, повернення цифри може піднятися.

За повідомленням АССС, незадоволених одержувачів гнуті вироби повинні мати право на обмін або повернення. Згідно з австралійським законом Про захист прав споживачів, клієнти отримують автоматичний гарантія продукт, який вимагає елементів "прийнятні" і були "без помилок".

Для тих, хто стикався з зігнутими і iPad, клієнти можуть звернутися до компанії Apple.

Продовжити розмову на @mikejxmes



Категория: Hi-Tech


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама