Олеся Судзиловська, Поліна Аскери та інші на вечірці в стилі "Богемської рапсодії"


Опубликованно 31.12.2018 03:40

Олеся Судзиловська, Поліна Аскери та інші на вечірці в стилі

Олеся Судзиловська

25 грудня в салоні техніки Bang & Olufsen провідні дизайнери, архітектори та зіркові гості зібралися весело проводити рік, що минає.

Вечірку під назвою "Богемська рапсодія" не змогли пропустити Олеся Судзиловська, Поліна Аскери (вона, правда, була без свого новоспеченого чоловіка Бориса Білоцерківського), Ілля Бачурін, Ян Яновський з дружиною Оленою Фейгін, Ясміна Муратовіч, Анфіса Чорних, Анастасія Меськова, Віталій Козак, Катерина Одинцова і багато інших.

Олеся Судзиловська

Поліна Аскери

Ясміна Муратовіч

Старт святу дала ведуча вечора Катерина Одинцова, яка представила партнерів заходу, і почалося найцікавіше — передноворічна лотерея з призами. Дві гостинні господині вечора — Марина Трояновська (Bang&Olufsen) і Марія Горєлова (Ralph Lauren Home) встигали все: і зустрічати гостей, і розповідати про грандіозні плани брендів на наступний рік, і веселитися під запальні сети Віталія Козака.

Зірки охоче фотографувалися з гітарами, картонним Фредді Меркьюрі і веселилися від душі. Судячи з усього, організатори, вибравши головною темою вечірки "Богемскую рапсодію" (надихнувшись однойменним фільмом), не прогадали. Нагадаємо, картина режисера Брайана Сінгера про британської групи Queen і її солисте Фредді Мерк'юрі вважається кращим фільмом року, що минає.

Анфіса Чорних

Катерина Одинцова

Марина Трояновська (Bang&Olufsen) і Катерина Одинцова

Анастасія Меськова

Олексій Дорожкін та Поліна Аскери

Віталій Козак, і Ян Яновський

Ілля Бачурін

Ян Яновський

Михайло Башкатов

Віталій Козак, Ян Яновський, Олена Фейгін, Марина Трояновська (Bang&Olufsen) і Катерина Одинцова

Олеся Бословяк



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама