Ірина Безрукова, Ляйсан Утяшева та інші зірки на прем'єрі "Снігова Королева: Задзеркаллі"


Опубликованно 01.01.2019 05:20

Ірина Безрукова, Ляйсан Утяшева та інші зірки на прем'єрі

Ляйсан Утяшева

Вчора в Москві пройшла сама казкова прем'єра року — зірки змогли першими побачити нову частину анімаційного фільму про пригоди Герди, Кая і їх друзів "Снігова Королева: Задзеркаллі". Серед шанувальників популярної франшизи виявилися Ольга Кабо, Олена Борщова, Снєжина Кулова, Маша Цигаль, Марія Железнякова, Наталія Лесніковська та інші. Прем'єру не змогли пропустити Ірина Безрукова, яка озвучила Уну, а також Ляйсан Утяшева, чиїм голосом говорить Альфида.

Ірина Безрукова висловила надію, що у проекту буде продовження, і вона зможе повернутися до ролі чарівниці Уни, а Ляйсан Утяшева привітала присутніх з Новим роком і побажала виконання бажань і справжньої казки в життя.

Ірина Безрукова

Ляйсан Утяшева

Маленьких гостей заходу чекало диво: іскриста дзеркальна килимова доріжка, королівські корони, подарунки і самі винуватиці торжества — Герда і Сніжна королева. Сам мультфільм гостям представили режисер Олексій Цицилин, продюсери Юрій Москвін, Володимир Ніколаєв і Борис Машковцев.

Казка розповідає про могутнього короля Харальде, який мало не втратив сім'ю з-за Сніжної королеви. Він знаходить спосіб очистити світ від чарів: всі володарі магічних здібностей відтепер заточені в Задзеркаллі. Зупинити його і не дати казці назавжди зникнути з нашого світу може тільки Герда. Адже її головна сила не в чарівництві, а у вірі в добро і дружбу. У новому пригоді на допомогу Герді прийдуть тролі, пірати і навіть сама Снігова королева.

Ольга Кабо з сином

Снєжина Кулова з сином

Марія Железнякова

Олена Борщова з дітьми

Маша Цигаль з сином

Евеліна Бледанс з сином

Наталія Лесніковська з сином

Прем'єра фільму "Снігова Королева: Задзеркаллі"



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама