Context. Diana Vishneva: Резо Гігінеішвілі, Надія Оболенцева та інші на виставі "Венесуела"


Опубликованно 04.01.2019 06:10

Context. Diana Vishneva: Резо Гігінеішвілі, Надія Оболенцева та інші на виставі

Надія Оболенцева і Резо Гігінешвілі

П'ятого листопада на сцені Музичного театру імені Станіславського і Немировича-Данченко пройшов спектакль "Венесуела" хореографа Охада Наарина. Прийом з нагоди російської прем'єри танцювального шоу на фестивалі Context. Diana Vishneva, організованого зіркою світового балету Діаною Вишневої, відвідали Резо Гігінешвілі і Надія Оболенцева, Сергій і Софія Капковы, Альона Долецька, Леонід Парфьонов, Маша Федорова та інші.

Альона Долецька

Надія Оболенцева

Сергій Капков

Софія Капкова

Нагадаємо, щороку фестиваль відкриває доступ до кращих надбань світу сучасного танцю і представляє глядачеві світові прем'єри, унікальні спільні роботи, постановки, створені як відомими хореографами, так і молодими постановниками, а також документальне кіно про танці і широку освітню програму.

У 2018 році фестиваль вперше виїхав з гастролями в Європу на Holland Dance Festival і представив свою програму в Єкатеринбурзі і Пермі. У березні 2019 року фестиваль представить свою програму на одній з найавторитетніших танцювальних сцен світу Sadler's Wells Theatre в Лондоні і Suzanne Dellal Centre в Тель-Авіві.

Маша Федорова і Денис Катаєв

Сергій і Софія Капковы, Резо Гігінешвілі і Надія Оболенцева

Леонід Парфьонов і Олена Чекалова

Софія Капкова

Хореограф Володимир Варнава

Маша Федорова

Стелла Амінова

Тереза Мавика

Катерина Дарма

Федір Павлов-Андрійович

Прем'єра вистави "Венесуела"



Категория: Интернет


Спонсор

Спонсор

Спонсор

Тут ваша реклама